20080312

Naamiaiset

Oletko kuullut reissusta nimellä Hupellus? Hullunhauska laskureissu, tällä kertaa Norjaan. Olen lähdössä ja pientä stressiä aiheuttaa siellä järjestettävät naamiaiset. En oikein tiedä mikä/kuka olisin. Nämä naamiaiset ovat sellaiset että mitä hauskemmin/hullummin olet pukeutunut niin sen parempi. Olisin muuten ollut lahjapaketti mutta ison pahvilaatikon kuljettaminen Norjaan olisi voinut osoittautua hankalaksi. Sekä esim. takin pukeminen pahvilaatikon päälle...

Täytyy käyttää tämä idea joissain toisissa naamiaisissa. Toinen ajatus minulle esitettiin eli tämä ei ole oma keksintö. Vilma Soranen, helpohko ja edullinen toteuttaa. Valkoiset helmet, valkoinen mekko ja punainen peruukki nutturalla.
Kolmas vaihtoehtoni on Jack Sparrow. Tämä naamiaisasu olisi kaikkein työläin ja kallein toteuttaa, mutta myös kaikista hienoin ja vaikuttavin näistä kolmesta vaihtoehdosta. Tarvitsisin punaisen huivin, kapteeninhatun(kolmiomaisen), pitkän sinisen liivin, vaalean paitapuseron liivin alle, sopivat housut(mielessäni siintää jo eräät haaremihousut Zarassa), mustan peruukin (mielellään vielä rastaperuukki johon lisäisi helmiä tms.),partaa, miekan tai pyssyn, sekä saappaat ja vöitä ja vaalea kankaanpala solmittuna vyötärölle.
vöitä ja saappaita löytyy kotoa, muut jutut olisi sitten hankittava jostain, ja tietenkin mielellään mahdollisimman edullisesti! Ja ompelukonetta en omista, sehän ei helpota asioita yhtään! Vinkkejä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...