20080526

Sinkkareiden ensi-ilta 6.6!







Aah, tätä elokuvaa odotan! Ei välttämättä niinkään juonen tai tapahtumien vuoksi vaan kymmenien tai ehkä lähempänä satojen asukokonaisuuksien takia(!!!!). Patricia Fieldin kädenjälkeä ovat Sinkkareiden lisäksi myös sarja Ruma Betty ja elokuva Paholainen pukeutuu Pradaan. Patricia Field on lyönyt hynttyyt yhteen brittiläsen Marks&Spencerin kanssa, ja suunnittelee M&Slle malliston joka käsittää noin 35 vaatetta ja asusteita. Mallisto julkaistaan lokakuun puolivälissä ja sitä on saatavilla 10 eri M&S liikkeessä sekä Marks&Spencerin nettisivujen kautta.

Elokuva saa Suomessa ensi-iltansa 6.6, Lontoossa maailmanensi-ilta oli jo 13. toukokuuta. Sarah Jessica Parker oli maailmanensi-illan punaisella matolla oletettavan upea, ja jätti muut Sinkkaritytöt upean asukokonaisuutensa varjoon. Hattu on aivan mieletön, moni ei tällaisessa näyttäisi yhtä upealta!

Oletko menossa katsomaan elokuvaa?

1 kommentti:

  1. Ilman muuta menen katsomaan, harmittaa vain kun olen töissä KOKO viikonlopun kun ensi-ilta Suomessa on. Joten pääsen vasta myöshemmin. Arhg!

    VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...