20080507

Vanha laukku hajosi, uusi löytyi


Edellinen lempilaukkuni otti ja hajosi muutama kuukausi takaperin. Laukku oli kopio(joojooo, tiedetään...) Marc Jacobsin Stam-bagistä, ja jos aidon jostain Suomesta nyt löytäisin niin sille kodin tarjoaisin, maksoi mitä maksoi! Laukun poismeno jätti ison kolon sydämeeni, toista samanlaista en varmasti löydä. Kaikki tarvittava upposi sen sisuksiin, kuten myös pieni määrä tarpeetontakin. Se oli täydellinen niin arkeen kuin bileiltoihinkin. Mitään ei ollut kuitenkaan tehtävissä kun polyuretaanista (eli tekonahkasta) valmistetun laukun kahvat olivat katkeamaisillaan. Myönnyin vaikeana tappioon ja vein sen surullisin mielin takaisin sinne mistä olin sen puoli vuotta aiemmin ostanut.

Suruaika on nyt ohi, olen löytänyt uuden laukun täyttämään sydämeeni jäänyttä koloa. Silmäni ovat useasti osuneet tähän laukkuun töissä mutta se ei ole jäänyt mieleeni. Näin käy usein töissä, silmä turtuu tavaroihin ja vaatteisiin koska niitä näkee päivittäin. Vaatteiden hohto katoaa alta aikayksikön, enkä useinkaan osta töistä kun "pakolliset pahat", perusvaatteet kuten topit, t-paidat,leggarit, neuleet yms. ja joskus harvemmin jonkun trendijutun joka on ollut mielessä jo pidempään. Heräsin kuitenkin turtumuksen koomahorroksesta ja tajusin että juuri ne asiat joita haen täyttyy tässä laukussa!

a. Musta. Ei neuvoteltavissa.
b. Keskikokoinen, mahduttaa sisäänsä kaiken tarvittavan arkiroinan kuten lompakon, avaimet, puhelimen, kalenterin, meikkipussin jne.
c. Nahkaa ta nahkajäljitelmää.
d. Sopivan hillitty arkeen mutta käy tarvittaessa myös bilelaukusta.


Laukku oli viimeinen kappale ja kävin sen ostamassa muutaman päivän tiukan harkinnan ja punnitsemisen jälkeen. Lisälaitteena on pitkä hihna, itse en niinkään välitä tämän kokoisista olkalaukuista joten otin hihnan pois.

Mitä pidät, onko laukku 60e väärti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...