20080708

Pitkät farkkushortsit


Alexander Wangin Spring/Summer 08 kokoelmasta jäivät erityisesti mieleeni nämä vaaleat, reikäiset ja löysät farkkushortsit. Zarasta olen hieman vastaavanlaisia katsellut ja tein päätöksen että jos niitä vielä alessa on jäljellä niin minähän ne ostan. Ja olihan niitä, siispä ostin.

Ovat reippaasti tiukemmat kuin Alexander Wangin vastaavat, mutta pidän näistä. Eivät olisi tuollaiset "poikaystäväshortsit" välttämättä tehneet oikeutta tällaiselle tavallisen kokoiselle neitokaiselle, sillä se mikä näyttää 180 senttisen hoikan mallin päällä ei aina näytä meikäläisen päällä ihan samalta. You know what I mean!
Päivän asu: Toppi HM, farkkushortsit Zara/TRF, gladiaattorit Zara. Lisäksi vielä SE musta laukku Zarasta ja vanhan roosan värinen neuletakki HMltä, kun ei taas vaihteeksi ollut kovin lämmin kesäpäivä. Tein paljon ostoksia tänään, kuvaan ja esittelen ne kunhan kerkeän. Ja kunhan päätän mitkä kaikki palautan, harrastan kovasti ns. kotisovitusta...

1 kommentti:

  1. Näistä kaikista kauniista vaatteistasi, eniten pidän ehdottomasti noista AIVAN IHANISTA kengistä.

    VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...