20080822

Syksy hiipii->syksyisiä ostoksia






Syksy tekee tulojaan, niin se vain on vaikka kesä vielä maistuisi allekirjoittaneelle! Siispä katse kääntyy jo syystarpeita kohti. Pitkät nahkahanskat ovat olleet "täytyy saada"-listallani sitten viime syksyn ja nyt ne vihdoin hankin Zarasta. Ovat erityisen kätevät kun ajaa pyörällä töihin ja takaisin viimassa ja sateessa, neulotut sormikkaat kun eivät vain kertakaikkiaan vedä vertoja nahkahanskoille. Etukenoisesta ajoasennosta johtuen hihat hilautuvat pyöräillessä kohti kyynerpäitä, mutta nahkahanskojen pitkät varret pitävät viiman loitolla vähän ranteesta ylempänäkin. Omani ovat mustat, kaupasta löytyy myös viininpunaisena ja ruskeana.

Kengät olivat puoliksi heräteostos. Vain puoliksi, sillä olen näitä himotellut jo muutaman viikon. Onhan noita kenkiä, mutta ei juuri tällaisia (fiilaan Minnetonkia, näissä yhdennäköisyys on huomattava). Näin järkeilin miettiessäni ostaako vaiko jättää. Päätin sitten ottaa "kotona sovitettavaksi". Seliseli, nyt ne seisovat kenkähyllyssä muutaman muun parin kanssa. Vain muutaman. Tai muutaman kymmenen. En ole palauttamassa. Tytöllä ei koskaan voi olla liikaa kenkiä. Kengätkin siis myös Zarasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...