20081010

Syystakki
Tässä tuorein takkini! Sen olemassaolo on siten perusteltu, etten omista yhtäkään mekon kanssa käytettävää takkia syksyksi, vain villakangastakin(liian kuuma) ja nahkatakin(aika yksipuolista, yksi syystakki mekkojen kanssa?). Raidallinen takki on edelleen suosikkini, mutta pituus on täysin väärä mekkojen kaveriksi.
Takki oli kovin edullinen, 59e H&M:lta. Takin materiaali on sekoitetta, polyesteriä, villaa ja viskoosia. Polyesterivuorella(viskoosivuori olisi parempi). Toistaiseksi olen ollut tyytyväinen, hienoinen miinus polyesterivuoresta joka hiostaa kun on lämmin. Avaimia ei voi polyesteritaskuissa pitää, sillä taskut tulevat muuten täyteen reikiä. Nimimerkillä kokemusta on (omat työhousujen taskut aivan reijillä).
Takki näyttää erilaiselta henkarissa ja päällä, henkarissa leikkaukset eivät tule ollenkaan esille. Lupaan laittaa takista hieman parempia kuvia kunhan saan räpsittyä kuvia se päällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...