20081127

TekoturkisTurkis kuuluu myöskin "haluan"-kategoriaan. Viime talvena katsastin Uffin tarjontaa, sovittelin useita sekä aitoja turkiksia että muutamia tekoturkiksia. Aika ei kuitenkaan ollut kypsä, ei tullut hankittua. Eräs ystäväni työskentelee Forumin H&Mllä joka on yksi niistä harvoista H&Mstä johin Trend-mallistoa saapuu. Kuvien turkis on H&Mn Trend-mallistoa ja se on saapunut Ruotsinmaalle jo viikkoja sitten. Itse olen kuolannut juuri tämän turkiksen perään ja toivonut sormet ristissä että se tännekin meille saapuisi. Vihdoin ja viimein sain odotetun viestin ystävältäni "turkki tuli, laiton varaukseen sopivan koon!". Jesss! Tämä neiti lampsi ripeästi lempparikauppaansa ja mallailee nyt kotona uutukaisinta ostostaan.

Tässä on nyt vain yksi mutta. Koska turkis on hyyyvin paksu (ja lämmin) saa se neitokaisen näyttämään mielestään kolme kertaa isommalta. Leveältä kuin ladonovi. Vaikka muiden päällä se näyttää niin hyvältä, ja ei yhtään liian isolta! Kuuluko se vaan asiaan tuntea olonsa isoksi turkin kanssa, kun se on niin paksu? Tottuuko siihen? Että päätöstä vaille olen vielä. Ottaako vaiko palauttaako?

kuvat stockholmstreetsyle.feber.se ja pause.se/author/linn

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...