20081226

Laskuvaatteet

Ninnis on siis lähdössä minilomalle Uutena Vuotena, eli kolmen päivän Ruka-reissu luvassa. Kyseiset kolme päivää tulevat sisältämään laskemista, after-skitä ja juhlimista ystävien merkeissä. Uusi Burtonin lautailutakki pääsee vihdoin ulkoilemaan!

Takki on Burtonin miesten S-kokoinen takki, värikäs sarjakuva-aihe herätti huomioni ja päätyi kassan kautta kotiin. Tässä kuvassa ensimmäinen pipovaihtoehtoni; harmaa-liila-raidallinen Vandals-merkkinen pipo Carlingsilta.
Toisena pipovaihtoehtona Villawoolin musta pipo tupsulla. Match-match-kaulaliinaan.
Housuina jo muutaman vuoden takaiset mintunvihreät Bonfiret, ovat palvelleet erinomaisesti.

Mikäli tunturilla oikein tuulee, on kaulassa varalta "rosvohuivi". Naamaa kärsii helposti pakkasenpuremista kun viilettelee rinnettä alas, tämän pitäisi auttaa. Huivi on H&Mltä, kuten myös musta kaulaliinakin.

Lisäksi varustukseen kuuluu Burtonin ruskeat lautakengät, ruskeat lautahanskat(match-match-again!) sekä Bollen laskulasit. Ehkäpä saan vangittua muutaman tilannekuvan Rukalta niin laitan sitten tännekin.

Mielessä siintää myös postaus pakkaamistani vaatteista, mahdollisesti sellaistakin siis tulossa viikonlopun aikana.

Toivottavasti saitte nauttia rauhallisesta ja makoisasta Joulusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...