20090325

Matthew Williamson H&M:lle osa 1

Tämän kevään vieraileva suunnittelija Hennes&Mauritzille on brittiläinen Matthew Williamson. Herra jatkaa Hennesin vierailevien designerien joukkoa(edellisiä mm. Stella McCartney, Karl Lagerfeld, Madonna, Roberto Cavalli ja Commes de Garsons) ja julkaisee H&M:lle kevään aikana jopa kaksi mallistoa! Ensin pääsemme käsiksi Williamsonin H&M:n "luksusmallistoon" ja hieman myöhemmin "tavalliseen" mallistoon. "Luksusmallisto" käsittää ekslusiivisen naisten malliston ja sitä saa valikoiduista liikkeistä huhtikuun 23. päivä lähtien. Toinen mallisto koostuu miehille ja naisille suunnatusta täydellisestä kesämallistosta, jota saa kaikista henkkamaukoista toukokuun puolenvälin jälkeen.

Mallistot ovat mielestäni hyvin Matthew Williamsonmaisia, paljon trooppisia värejä, vähän boholuksus-fiilistä ja värikylläisiä, kesäisiä printtejä. Riikinkukkoteema on vahvasti esillä sekä vaatteiden että asusteiden muodossa. Väreissä dominoi sähkönsininen, smaragdinvihreä ja fuksianpunainen.Suosikkejani tästä mallistosta ovat ruskea prätkänahkatakki, metallinhohtoinen cluch ja tuo sininen jakku. Sininen jakku pinkeillä tehosteraidoilla taskuissa on kyllä aika hurja, mutta varmasti yhdisteltävissä kivannäköisesti olematta liian villi.

Ja Matthew Williamson H&M:lle osa 2 on siis luvassa, silloin lisää sneak peak-kuvia mallistoista!

1 kommentti:

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...