20090401

OstoksillaTällaisen Alexander Wang-henkisen t-paidan löysin muutama viikko takaperin Dieseliltä. Paita on mallia "kunhan-heitin-jotain-päälleni", magee rennolla tavalla. Erityisesti diggailen tuosta etutaskusta! Hinta n. 60e, materiaali 100% lyocell. Ja paitaa löytyi myös mustana.
Paljetteja paljetteja, eikö näistä koskaan saa tarpeekseen!? Ei ainakaan tällä hetkellä, se on varmaa! Tätä paljettiboleroa olen useasti silmäillyt H&M:llä pyöriessäni. Sovitukseen se pääsi ensimmäisen kerran vasta Kämpin kanta-asiakasjuhlissa, kun H&M:ltä sai -20% alennusta juhlien kunniaksi. Ja kyllähän se pussiin pakattiin kotiin lähteväksi! Alkuperäinen hinta oli muistaakseni 24,90e, ja alennuksen jälkeen maksettavaa jäin n. 20e.

Lopuksi vielä Zarasta paksut legginsit joita on tarkotus käyttää housumaisesti kankaan paksun luonteen takia. Näiden kanssa yhdistelisin esimerkiksi pitkähkön t-paitan, bleiserin ja ballerinat, kunhan tuo kevät tuolta tulee! Keskellä etupuolella kulkee saumat, näkyy vähän huonosti kuvasta. Hintaa näillä on 24,90 ja löytyy myös muissa väreissä.

3 kommenttia:

  1. Ihana toi valkonen paita! Aivan sun tyyliä ;)

    VastaaPoista
  2. Lilya: Pääni on pyörällä paljeteista=)

    Ansku: Kiitos, pidän siitä kovasti!

    VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...