20090519

Päivän asu
Päivän asu muutaman päivän takaa: Bleiseri&huivi H&M, toppi JC, farkut Cheap Monday, balleriinat Zara ja laukku Ruotsista.

4 kommenttia:

 1. Mistä laukku on? Se on tosi magee :) Noi cheap mondayn farkutkin on himottanut jo pitkään. Ostitko ne Ruotsista vai mistä? Eihän cheap mondaytä ole Suomessa kait. Mut tosi kivan olonen blogi sulla. I like :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anni, kiva kuulla että tykkäät! Laukku on Tukholmasta Souk-kauppakeskuksesta jostain pienemmästä liikkeestä ostettu, ja se on kopio Marc Jacobsin Stam-bagistä(voi kun joskus sellaisen saisin!!).
  Cheap Mondayt on kanssa muutama kesä sitten Ruotsista hankittu, mutta tätä nykyään niitä saa ainakin Helsinki 10 ja oliskohan niitä jossain muuallakin Suomessa saatavilla?! Cheap Mondayn farkkuja täytyy kyllä kehua, erinomainen hinta-laatu-suhde!

  Kiitos tinttu!

  VastaaPoista
 3. Moiks! Nätti asu :) Niistä farkkushortseista vihdoin: Ne isän vanhat on kokoa 31'' ja mä oon normisti kokoa 26-27'' vyötäröltä - ja lahjepituudella ei taida olla paljon väliäkään! :) Toivottavasti löydät omat!

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...