20091005

Syystakit/The nahkatakki


Vanha tekonahkatakki saa vihdoin siirtyä nurkkaan/kirpparikasaan. Tämän nahkatakin löysin Helsingin Zarasta vain muutamia päiviä ennen lähtöäni Vaasaan. Ja kuinka sitä onkaan käytetty!
Päivästä toiseen, viikosta viikkoon. Ninniksen mielestä syksyn paras ostos. Hinta kirpaisi opiskelijan kukkaroa, 219e, mutta takki maksaa itsensä pian takaisin. Nahkatakki Zara/Woman.

Vanhat lempparitakit pääsivät syyshuollon kautta takaisin takkitangolle. Nyt on irronneet ja löysät napit ommeltu paikoilleen ja takit ovat saaneet vähän tarraharjakäsittelyä. Vanha takki näyttää kummasti paremmalta pienen kasvojenkohotuksen jälkeen. Raidallinen takki Zara/woman, allaoleva musta takki H&M.

1 kommentti:

  1. toi prätkärotsi on siisti. Miksei sopis miehellekkin. Itellä on valkonen seppälän naistenmallinen prätkärotsi, eikä siinä kyllä kauheesti oo naisellisuutta, oikeestaan yhtään melki.

    VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...