20100114

Chanel Jade 407

Chanelin Jade on myyty aikoja sitten loppuun kosmetiikkahyllyiltä. Ebaystä näitä huhujen mukaan voi vielä saada, mutta pullosta kynsilakkaa joutuu puolittamaan sievoisia summia. Tälle Chanelin Jade-kynsilakalle olen pitkään etsinyt oikean sävyistä korviketta, mikä Suomessa tuntuu olevan kiven takana. Löytyy liian vihreää, liian tummaa, liian helmiäistä, liian sinistä ja niin edelleen. You get the point. Pienimuotoisen googletusoperaation tuloksena vihjeitä oikean sävyisen kynsilakan olemassaolosta kuitenkin löytyi. Kyseinen kynsilakka on OPIn get in lime. Sävy vaikuttaa kuvien perusteella riittävän oikealta, mutta värin oikeellisuus täytyy varmistaa vielä livenä. Seuraavaksi selvittelemään mistä tätä kyseistä lakkaa voisi saada ja millä hinnalla. Vinkkejä otetaan vastaan!

1 kommentti:

  1. En tiedä onko jo liian myöhäistä mutta löysin äskettäin keskustan Stocmannilta tuota ihanaa jaden vihreää kynsilakkaa Isadoralta. Sävyn nimi on Vintage mint ja se on just sitä mitä mäkin oon ettiny! Suosittelen!

    VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...