20100216

Päivän asu

Päivän ja päivän, oikeastaan koko talven ja kevään olen kulkenut tässä takissa muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Canada Goose on ainoa takki jossa en palele kun lukemat tippuvat alle nollaan. Kuvaushetkellä sattui sopivasti olemaan kaunis aurinkoinen pakkaspäivä(-6C) ilman hyytävää tuulta, joten pipon uskalsin jättää pois.

Takki Canada Goose, pussukkalaukku Zara, farkut H&M, kengät Converse.

2 kommenttia:

 1. Hei Ninnis

  Minkä kokoinen sun canada goose on? Olen ostamassa netistä takkia enkä osaa oikein arvioida olisiko 2XS sopiva vai ei..Kiitos avusta!

  Pia

  VastaaPoista
 2. Hei Pia! Omani on kokoa M/M, mitä tuo nyt sitten tarkoittaakaan=). Meinasin ottaa koon pienemmän mutta päädyin kuitenkin isompaan kokoon. Ihmetyttää oman takkini isous koon perusteella, muut ulkoisesti samankokoisen Canada Goosen omistajat puhuvat vain xs, 2xs ja muista minimaalisilta kuulostavilta koista.

  Valitettavasti en osaa tämän enempää auttaa, kysy vaikka Tres chiciltä vinkkejä (maalaakaupunkimustaksi.blogspot.com), hänellä on myöskin canada goose ja osaa ehkä kertoa lisää koosta!

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...