20100503

Ostoksilla

Kaupunkikierroksella kävin muutaman kaupan läpi etsiessäni sopivia kevätkenkiä Tukholmasta ostettuihin vaaleisiin haaremihousuihin. Nudet tai nahkalaukkuun sointuvat ruskeat ballerinat ovat mielessäni, toistaiseksi mitään tällaista ei kuitenkaan löytynyt. Sen sijaan vierailu H&M:llä osoittautui hedelmälliseksi. Löysin Suvi M:kin päältä bongatun raidallisen jakun kultanapeilla (ks. myös Whitneyn ihana raidallinen jakku),raidallisen maksimekon hintaan 9,95€(!), ikat-kuvioidun t-paidan 4,95€ ja raidallisen jakun 29,95€. Opiskelijan kukkaro kiittää! Pitsikuvioidut sukkahousut Vilasta/Pieces 6,95€.

Raidallinen maksimekko oli erityisen heräteostos, saa nähdä pidänkö sen vai vienkö vielä takaisin. Mekko on toodella pitkä, täytyy hieman pätkäistä helmasta. Mallaan tuota vielä muutamaan otteeseen ja pohdin sopiiko tämä nyt varmasti Ninnikselle. Auroran päällä ihana Acnen raidallinen mekko näyttää ainakin jumalaiselta!

2 kommenttia:

  1. mikä saalis! Erityisesti jakku sai osakseen kateellisen huokauksen...

    VastaaPoista
  2. Kiitos moon-syrup! Luulen että sieltä maailman toiselta puolelta löytyy vielä ihanempia juttuja=). Tahdon sitten heti tietää mitä sieltä tuli ostettua kun tulet takaisin.

    Lähetin kutsun Weekdayn avajaisiin, olet kuitenkin silloin varmaan vielä siellä aivan muualla?

    VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...