20100719

Päivän asu

Polttava helle rupeaa vihdoin hieman hellittämään, ainakin Ninniksen mielestä. Tämähän tarkoittaa sitä että saa taas ruveta miettimään muitakin asuvaihtoehtoja kuin missä-hikoilisin-vähiten-komboja. Käytännöllisyys ennen kaikkea, asun tai vaatteiden funktionaalisuus menee Ninniksen mielestä ulkonäöllisten seikkojen edelle. Kuumana kesäpäivänä Havaianakset, shortsit ja jonkinsortin toppi toimivat parhaiten. Taas kylmänä talvipäivänä pipo, kaulaliina, useat sukkahousut päällekkäin ja Canada Goose lämmittävät parhaiten vaikkei sitä aina näyttäisikään niin hyvältä. Talven tuloon on kuitenkin vielä pitkä aika, nautitaan lämpimistä säistä vielä tovi!
silkkipaita / second hand
shortsit / Zara
vyö / H&M
gladiaattorisandaalit / Zara
laukku / "Chanel"

4 kommenttia:

 1. Mikä järki kuvata ruttuisia, sinulle epäsopivia vaatteita? Voi kun joku auttaisi sinua puhkeamaan kukkaan tuon röntystelyn sijaan. Voisiko siskosi auttaa?

  VastaaPoista
 2. Ymmärrän mitä tarkoitat ruttuisella. Kuitenkin vaatteilla on tapana rypistyä päivän aikana (paita silkkiä ja housut jämäkkää puuvillaa), ja päivän asu-kuva on tässä tapauksessa otettu päivän menojen ja vilskeiden jälkeisinä hetkinä, siksi ruttuja ja ryppyjä on jo syntynyt.

  Valitettavasti olen eri mieltä epäsopivasta. Väljä silkkipusero on ihanan tuntuinen kuumana päivänä, ja pidän rennoista vaatteista joissa on hyvä olla. Siksi se voi sinusta näyttää liian isolta. Vaatteet ovat kuitenkin aina mielipidekysymyksiä, toinen tykkää ja toinen ei.

  Mukava että olet löytänyt siskoni blogin.

  Ninnis

  VastaaPoista
 3. röntystelyä? pyh.
  jälleen ihana silkkipaita ja nätti ninnis!

  etsiskelin vastaavaa ilmavaa silkkipaitulia söpössä kesävärissä ja löysin MUSTAN, jossa on vielä hassu viittamainen takaosa. ei menny ihan nappiin, mutta etsintä jatkuu. ja jos syksy pääsee yllättämään ennen silkki-löytöä niin tuo omituisuus päätyi kaappiin odottelemaan.

  - tuuli

  VastaaPoista
 4. Ai löysit! Hienoa, musta kun toimii erityisen hyvin syksyllä ja talvella, eli aivan varmasti löydät mustalle silkkipaidalle käyttöä. Täällä jo odotellaan syksyä innosta pinkeenä kesäisten asujen muuttuessa pikkuhiljaa salakavalasti syksyisemmiksi. Toivottavasti löydät vielä etsimäsi kesäisen sävyisen silkkipaidan ennen ilmojen viilentymistä.

  Kiitos tsemppauksesta Tuuli, se oli aamun piristysruiske:)

  <3 Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...