20100921

Asuilua uudesta vinkkelistä


Taakse ovat jääneet peilin kautta kuvatut päivän asut, kiitos uudelle kolmijalkaiselle ystävälle! Ninnis hankki kolmijalan helpottamaan päivän asujen kuvailua ja parantamaan hieman kuvien yleisilmettä. Ninnis aikoo vielä joskus perehtyä kamerassa piileviin kaikenmaailmaan nippelinappelikonsteihin kuten valkotasapainoon, suljinaikoihin, väriensäätöön ja niin edelleen.  Tai siis lähiaikoina, ei joskus.

Iloinen yllätys uudella työpaikalla Vaasassa valkeni eilen, kun eräs kiva työtoveri kertoi lukevansa kovasti muotiblogeja ja löytäneensä tiensä Ninniksen blogiin! Olin niin kovin otettu, ihana yllätys(terkkuja työkaverille)!  Sitä ei koskaan tiedä kuka ruudun takana lueskelee Ninniksen juttuja, eli toivoisinkin nyt aiemmin hiljaisten lukijoiden rohkaistuva ja hihkaisevan kommenttilaatikkoon "hep" nimimerkillä! Kommentit ovat bloggaamisen suola, ja tykkään kovasti vaihtaa mielipiteitä vaatteista ja muotiaatteista. Eli kipinkapin kommenttilaatikkoa kohti!

Koru / H&M
Paita / H&M
Farkut / H&M

5 kommenttia:

 1. Hip ja hei!:) Tosi hieno kuva päivän asu kuva!

  VastaaPoista
 2. Hip ja terkkuja takaisin!

  Terveisin työkaveri :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat uudet vinkkelit! Onnittelut kolmijalasta :)

  Ja ihana toi koru. Munkin täytyy metsästää tollanen!

  Lisäälisää asukuvia!!

  VastaaPoista
 4. Aikamoinen koru. Sopii Sinulle kauniisti.
  xxx

  VastaaPoista
 5. Yhteiskiitos kaikille kommentoijille, kiva vähän tietää kuka täällä seurailee ja kenelle kirjottelee=)!

  Asukuvia tulossa lisää, kolmijalan edessä poseeraaminen tuntuu vaan vielä harvinaisen tönköltä, että sellaisia kuvia sitten luvassa, hih!

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...