20101228

Alet alkavat, nämä mielessä


Joulun jälkeiset alennusmyynnit ovat alkaneet. Joissain jopa ennen joulua, ainakin H&M ja Zara ottivat varaslähdön jo 23.12! Kuvassa Ninniksen toiveet ja kohteet alennusmyynneistä, toivottavasti löytyy!

 Aleshoppailua pidetään usein lähes urheilulajina. Tässä rutinoituneen aleshoppaajan vinkit siitä kuinka aleshoppailusta voi selvitä hengissä!

1.Varustaudu teräshermoin(paljon muita asiakkaita), 2. syö ennen shoppailurupeamaa kevyesti ja pidä vesipullo ulottuvilla, 3.kevyet helposti riisuttavat vaatteet helpottavat sovittamista, 4. valitse käsilaukuksi olanyli-laukku (kädet pysyvät vapaina vaatteiden selaamista varten). 5.Suosi hiljaisia aikoja, eli mene kauppoihin joko aamulla liikkeen auettua tai ennen sulkemisaikaa. Usein aamuisin kaupoissa on siistinpää, itse suosin aamushoppailua. 6.Selvitä aletuotteiden palautus-/vaihtokäytäntö, nämä vaihtelevat kaupasta riippuen. Palautusoikeutta kannattaa käyttää hyväksi ja sovittaa vaatteita kotona, näin vältät sovituskoppijonot ja voit harkita tuotteita vielä kotona.

 Ninnistä kiinnostaa alennusmyynneissä perusvaatteet, kengät, laukut ja pian ohimenevät trendivillitykset, joihin ei mielellään uhraisi paljoa rahaa. Esimerkkinä tällaisista trendivillityksistä on tämän mielessä juuri nyt leopardikuosiset jutut ja punaiset housut. Alennumyynnit voivat olla myös hyvä tilaisuus saada tuote joka korkean normaalihinnan takia on jäänyt ostamatta. Ninnikselle tällainen on Zaran pitkäkarvainen valkoinen tekoturkistakki(sisäpiiritieto kertoo että näitä löytyy Zaran alesta;)), jonka normaalihinta kirpaisee liiaksi opiskelijan kukkaroa, mutta joka huokeamman alehinnan johdosta saattaa päätyä vaatekaappiin. Alen aikana Ninnis pitää erityisesti mielessä tulevaa sesonkia, eli joulualeissa mielessä siintävät kevät-kesävaatteet ja kesän aleissa taas tulevan syksyn ja talven tarpeet punnitaan tarkasti.

Miten te aleshoppailette? Omia vinkkejä aleshoppailusta selviytymiseen?

5 kommenttia:

 1. GREAT collage!
  thanks for sharing girl.
  love your blog, new follower.

  x Floor
  www.mood4mode.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Thank you for your comment Floor! And welcome as a follower!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja olet kerännyt kokoon! Minäkin olen ajatellut, että tekoturkin voisin ostaa jos jostain löytäisin sopuhintaa ja ah noi punaiset pöksyt...

  VastaaPoista
 4. Inaria: Ainahan ne leopardijutut on mielessä=)

  Hanna: Kiitoskiitos Hanna! Punaisten pöksyjen metsästys varmaankin vielä jatkuu, Zaran alesta löysin kivat mutta VAJAAMITTAISET, tahdon täyspitkät kun tuolla on niin kylmä vielä jonkin aikaa. I don't know what to do!

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...