20101226

Toiveasu


Neule / Stella McCartney
Kengät / Acne
Takki / Rag&Bone
Laukku / Wayuu Taya
Rannekoru / Weekday
Nahkahousut / H&M

4 kommenttia:

 1. Totta :) Ite oon ainaki sellanen et vaikka tulis pari kommenttia oon ihan täpinöissäni ja haluun yrittää tehä sitä mitä lukijat toivoo :) Mut ehkä se on niinku sanot, et kommenttien määrä ylittää jonku rajan ja sit sitä ollaan jo ylimielisiä eikä "jakseta" vastata :D Mut joo saa nähä miten käy :)

  VastaaPoista
 2. Anna: juuh, täysin samaa mieltä, mielestäni bloggaamisen luonteeseen kuuluu tämä interaktiivisuus ja kommentointi+kommentteihin vastailu. Ymmärrän sen että muutaman sadan kommentin läpi kahlaaminen tai "samoihin asioihin" vastaaminen on vaivalloista, eikä toivottavasti kukaan ole vastaamatta ylimielisyyden takia. Toivottavasti bloggailijat ehtivät vastailla!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 3. Hanna: Juuh, olen ihanstunut myöskin noihin pöksyihin, toivottavasti ne tulee pian kauppoihin! Ainakin 5 inch and upissa näin ne jo käytössä, mutta ne oli ilmeisesti ostettu muualta kuin Suomesta!

  Kiva kun kävit kommentoimassa, tervetuloa blogiini!

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...