20110110

Uudet tuulet vievät Ruotsiin

Heippatirallaa! Iloisia jymyuutisia Ninniksen elämässä kuulkaas. Tiedätte ehkä että opiskelin aikaisemmin kauppatieteitä Vaasan yliopistossa. Tänä keväänä siirryn opiskelemaan kauppatieteitä Tukholman yliopistoon, viikon kuluttua se alkaa! Kyseessä ei ole vaihto, vaan kokonaisen tutkinnon suorittaminen Ruotsin sydämessä Tukholmassa. Huitsin jännää tästä on tehnyt erityisesti se kuinka nopeasti kaikki on tapahtunut. Kaksi viikkoa sitten sain tiedon hyväksynnästä yliopistoon. Nyt asumisasiat on hoidettu puolin ja toisin, tavaramäärää siirretty Vaasasta Helsinkiin (pian myös Tukholmaan), useita puheluita soiteltu ja satoja meilejä lähetelty koskien asuntoja ja muita hoidettavia asiota. Sisko hihkuu päivittäin että joko saa kertoa että lähdet Ruotsiin, ihana sisko(siskolle:nyt saa siis kertoa)! Muutos on samalla innostavaa, mutta samalla haikeaa. Suomeen jäävät ystävät, perhe, tuttu ja turvallinen ympäristö. Uudet seikkailut vetävät puoleensa, en kaikesta haikeudesta ja kaipauksesta huolimatta voi olla tarttumatta tähän tilaisuuteen. Lauantaina 15.1 matkustan Tukholmaan, ja toivottavasti kaikki sujuu siellä hyvin. Bloggailu jatkuu pian Tukholmasta käsin opiskelun ja kaupunkiin tutustumisen rinnalla. Wish me luck, sormet ja varpaat ristissä että kaikki menee hyvin!

<3Ninnis

kuvaaja sisi, miaslittleblog.blogspot.com

8 kommenttia:

 1. Onnea tosi paljon! :) Kyllä tekisi itsenikin mieli tehdä jotain repäisevää, toteuttaa unelmia ja vaihtaa maisemaa.

  Huomasin että olit liittynyt blogini lukijaksi, kiitos minäkin liityin sinun :> <3
  & etenkin nyt kun huomasin että bloggaaminen jatkuu uudesta kotikaupungista on kiva päästä kurkistamaan suomalaisen elämään pohjanmeren tuolla puolen ! :>
  Ai jännittävää... ^^

  VastaaPoista
 2. Kiitos hurjasti kannustavasta kommentista Story, sitä lukiessani sain taas hurjasti puhtia ja voimia paahtaa Ruotsin suuntaan!

  Unelmat on tehty toteutettavaksi, tartu rohkeasti omiisi kiinni ja toteuta ne:)

  Kiva kuulla että jäät seurailemaan touhujani blogin kautta, sydämellisesti tervetuloa!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 3. Yay, onneksi olkoon!!!

  Opiskeletko ruotsiksi vai enkuksi? Mulla on moys itsella uusi tutkinto edessa ensi vuonna. Pitaisi alkaa katseleen MBA vaihtoehtoja piakkoin :)

  xx

  VastaaPoista
 4. Kiitos onnitteluista Inaria! Opiskelen Tukholmassa ruotsin kielellä, joitain yksittäisiä kursseja tulee varmaankin myöhemmässä vaiheessa olemaan myös englanniksi. Vai MBAta, kuulostaa hyvältä! Onko löytynyt varteenotettavia yliopistoja vielä? Koska olet aloittamassa?

  Opiskeluterkuin,
  <3Ninnis

  VastaaPoista
 5. Kovasti paljon onnea ja lykkyä pyttyyn :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos tuhannesti Kati, sitä tarvitaan!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 7. Onnea hurjast, kuulostaa erittäin jännittävältä! :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos ihana Ansku, onnea tarvitaan!

  Kaikki tuntuu ainakin näin alkuun kovin jänskältä, erityisesti ne tavalliset asiat. Terveisiä Aurinkoisesta Tukholmasta!

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...