20110205

"Shop untill you drop"

Voitteko uskoa etten ole ostanut muuta kuin sukkia Tukholmassa ollessani!? Kolme viikkoa Tukholmassa takana ja ostosaldona on sukkia, ei kiesus. Vieläpä niitä tavallisimmista tavallisimpia mustia sukkia. Ei tällainen vetele! Päätös ostoksille lähtemisestä syntyi hyvin nopeasti, mottona "shop untill you drop". Elin Klingin mallistoa H&M:lle en myöskään ollut ehtinyt käydä väijymässä. Siispä drottninggatanille kurkistelemaan Elin Kling for H&M-mallistoa ja sitten rivakasti muihin ympäröiviin liikkeisiin väijymään vaatteita ja asusteita kevättä varten.

Shoppailuseurana ystäväni Suvi, alemmassa kuvassa Ninnis Drottninggatanilla.

Ensimmäinen pysähdys tapahtui H&M:ssä, josta löytyi Elin Klingin mallistoa. Vaatteita oli jäljellä vielä hyvin, asusteet olivat ilmeisesti loppuneet tai sitten Ninnis ei vain ehtinyt niitä tohinoissaan bongata. Sovituskopin kautta kotiin lähti malliston valkoiset nahkashortsit, kuvia tulossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...