20110430

Päivän asu arkistoista

 

 En vain saa tarpeekseni näistä mustista haarempihousuista, jotka ovat jo usemman vuoden seikkailleet päivän asuissa. Housut olivat heräteostos Zaran viimeisinä alepäivinä, seitsemän euroa. Housut ovat rennot, mukavat ja näyttävät hyvältä! Nyt metsästän identtisiä housuja, mutta jossain muussa värissä. Pitäkää peukkuja että sellaiset jostain löytyvät, myös vinkkejä otetaan mielellään vastaan.
 
Tällä kertaa haaremihousut kaveerasivat raidallisen jakun ja ikat-printtisen t-paidan kanssa. Päälle nappasin Zaran luottonahkatakin, joka hauskasti peittää lyhyen jakun. Aivan kuin jakkua ei olisikaan. Näissä vaatteissa muutama päivän takaperin ostoksilla.

Päivän asu:
Nahkatakki / Zara
Jakku / H&M
T-paita / H&M
Haaremihousut / Zara
Kengät / Converse

7 kommenttia:

 1. Kivat housut tosiaan, rennot, mutta silti siistit, toivottavasti löydät toiset vielä jostain!
  Mistä muuten ostit nuo aiemmassa postauksessa näkyvät lilat tennarit?

  Iloista vappua!

  VastaaPoista
 2. Heippa anonyymi! Ja Kiitos vapputoivotteluista, pian lähden haistelemaan ruotsalaista vappukulttuuria.

  Toivotaan että sellaiset housut löytyvät jostain! Se tuppaa vain usein olemaan niin että kun on joku mielikuva päässä siitä mitä etsii, niin sitten sitä ei löydä kirveelläkään. Hmm. Peukut pystyssä etsinnälle=D.

  Liilat tennarit ovat H&M:stä, Divided-nuoriso-osaston puolelta jos unohdin sen esittelypostauksessa mainita.

  Riemuisaa Vappua sinnekin!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 3. Minulla on tuo sama raitajakku =) Kiva toi toppi!

  VastaaPoista
 4. Mietin aina tuon raitajakun kanssa kuinka se kaipaa kaverikseen kukkamekkoa a la Whitney Port( ks. http://ninniksenblogi.blogspot.com/2009/04/whitney-port.html). Kiva että sullakin on kyseinen jakku!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 5. Hyvän näköiset ovatkin nuo housut! Tilasin eilen juuri toiset Acnen Sensational pöksyt, jotka näyttää samantapaisilta, kuin nuo sinun. Tykkään niistä niin kovasti, että halusin samat housut toisesta laskeutuvammasta kankaasta. Kivasti olet yhdistänyt housut, hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 6. nahkatakki on aivan mielettömän upea :) ps. kiva blogi sinulla :))

  VastaaPoista
 7. Kiitos kovasti Katja! Tällaisten kommenttien ansiosta koen bloggailun kovin antavaksi, kiva kuulla että pidät blogistani!

  Nahkatakki onkin vanha suosikki, toimii kaiken kanssa=)

  Hyvää äitienpäivää!

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...