20110410

Perjantai-illan asu / illallinen VapianossaIllallisen jälkeen suuntasimme juhlistamaan kaverin syntymäpäiviä drinkkibaari/ravintola Brofästetiin Hornstullille, ja vielä myöhemmin siirryimme isolla porukalla lähistöllä sijaitsevaan Hornstull Strandiin, josta löydät oman postauksen täältä. Huippuilta!

Illan asuna:

Jakku / Zara 
T-paita / Jsfn
Farkut / H&M
Käsikorut / Weekday

7 kommenttia:

 1. Jesta noita sun hiuksia. Ovat niin kanuniit. Ja tykkäsin muuten noista käsikoruista. Kiva idea laittaa kumpaankin kätöseen.

  VastaaPoista
 2. Hiukset kiittävät Anskun ihanasta kommentista! Kiva että pidät idiksestä pitää noita käsikoruja molemmissa käsissä:)

  Pääsiäisen odotuksia,
  <3 Ninnis

  VastaaPoista
 3. ai onks ruotissakin vapiano, mitä pastaa söit? tai syöt yleensä?

  VastaaPoista
 4. Tuli kauhea himo paasta Vapiaanoon safkaan. Myos niiden jalkkarit on aivan huippuja!

  xx

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Kyllä, kolme kappaletta Tukholmassa! Lempparipastani on tuo mikä kuvassakin näkyy, salami-rucola-ricotta-pasta täysjyväversiona. Myös scampi-pinaatti-pastaa olen maistanut, sekin oli kovin herkullista!

  Inaria: En tiedä mitä koukutusaineita niihin ruokiin laitetaan, mutta voisin syödä Vapianossa joka päivä kyllästymättä! Vielä en ole jälkkäreitä kokeillut, täytyy käydä kokeilemassa ensi kerralla jos niitä kerta suosittelet, kiitos vinkistä!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 6. Ihana asu! ja noi rannekorut, mmmm :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos V, kiva kun käyt täällä kommentoimassa:)!

  Näille massiivisille rannekoruille on löytynyt erinomainen salatarkoitus naissukupuolen ulkonäköä ajatellen: Niistä voi vaivihkaan peilata naamavärkkiänsä hädän tullen, hih!

  Pääsiäisen odotuksia V:lle,
  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...