20110407

Punaa kynsille 

Heipsis! Toivottavasti teillä on ollu kiva viikko ja aurinkoisia kevätpäiviä riittää!

Kynsilakat hupenevat luonnollisesti käytön mukaan. En vain ole syystä tai kolmannesta aikaisemmin herännyt, kynsilakkani ovat loppumaisillaan, kaikki niistä! Punainen kynsilakka on uupunut meikkipussista pidemmän aikaa ja nude suosikkini Mavalan Reno näyttää uhkaavasti samoja merkkejä! Make Up Storen kesäisen vihreä lakka on samassa jamassa OPIn ruskean kynsilakan kanssa, viimeisiä vedellään niistäkin. Meikeissä on sellainen merkillinen juttu, että kun  yksi loppuu niin sitten loppuu toinenkin. Oletteko huomanneet?

Aloitin lakkatäydennyksen klassisesta kirkkaanpunaisesta, ja seuraavaksi haen putelin nudea Mavalaa. Dependin punaisen sävy numero 019 miellytti silmää, ja edullinen hinta lompakkoa. Pieni pullo mahtuu näppärästi meikkipussiin, jos korjailun tarvetta esiintyy yllättäen. Dependin kynsilakkoja löydät mm. Kickseistä, omani ostin Åhlensin kosmetiikkaosastolta. Hinta noin 25 kruunua (piirun alle kolme euroa).

Ihanaa torstai-iltaa kaikille!

2 kommenttia:

  1. oi nam. mulla ei ole ikinä ollut tummanpunaista kynsilakkaa.. tai huulipunaa! vaikka se oli pikkutyttönä kai miun lempiväri.


    vuij sentään en oo käynyt aikoihin blogissasi, nyt on paaaljon lukemista ja ihastelemista^^
    (luen niin paljon kaikkia eri blogeja että ihan melkein kammottaa hihi. mutta inspiraatiota ei voi saada liikaa, kai! :))

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla että tykkään seurailla blogiani epäsäännöllisen säännöllisesti, itse olen myös samanlainen ja välillä "unohdan" jonkin blogin hetkeksi ja pian taas seurailen sitä jälleen intensiivisesti. Tervetuloa takaisin:)! ja Haluaisin kovasti kokeilla tummanpunaista mattahuulipunaa, mutta luulen että se jää vain haaveeksi=)

    VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...