20110621

H&M ja Versace syksyn yhteistyökumppaneita

Versace on H&M:n tämän syksyn yhteistyökumppani! Mallisto tulee olemaan saatavilla sekä online H&M:n nettisivuilta, että 300 myymälästä ympäri maailmaa alkaen 17. marraskuuta. Malliston on suunnitellut muotitalo Versacen pääsuunnittelija Donatella Versace, ja mallisto tulee sisältämään niin naistenvaatteita, miestenvaatteita, asusteita kuin sisustustavaroita.

Versace suunnittelee H&M:lle myöhemmin myös toisen malliston, pre-spring malliston joka saapuu myyntiin H&M Shop Onlineen 19. tammikuuta 2012. Tämä malliston koostuu vaatteista ja asusteista naisille ja miehille.

Mitä mieltä olet H&M:n ja Versacen yhteistyöstä?

kuvat:marcella.metromode.se ja charmingcava.blogspot.com

3 kommenttia:

 1. Sanoisin että melkein yks kiinnostavimmista yhteistöistä mitä HM:llä on :) Ja hyvä vaan, että tulee sekä syksy- että kevätmallistot.

  VastaaPoista
 2. OMG! En muuten ole H&M:n ystävä, mutta tämä kombo kyllä kiinnostaa niin paljon että on ihan pakko käydä kurkkimassa niitä vaatteita netissä jos ei liikkeeseen pääse :D

  VastaaPoista
 3. Rii: Olen myös hyvin utelias mallistoa kohtaan vaikka Versace ei kuulu omiin suosikkeihin=) Cavallin kanssa H&M teki myös kaksi mallistoa, joten tästä taitaa olla tulossa trendi!

  <3Ninnis

  Needja: Olen utelian mielin liikkein Versacen suhteen, H&M onkin sitten vanha tuttu suosikki =) Hyvä vaihtoehto että malliston tuotteita saa netistä, siitä olen positiivisesti yllättynyt!

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...