20110714

Kulturhusetin terassilla

Sergelstorgetin suihkulähde, Kulturhuset vasemmalla. Kuva lainattu täältä.

Tiedättehän Tukholman keskustassa Sergelstorgetilla sijaitsevat lasisen rakennuksen Kulturhusetin (kuvassa vasemmalla)? Kulturhusetin muiden huvien lisäksi katolta löytyy erinomainen kahvila/ravintola/baari varustettuna huippunäkymillä Tukholman sydämeen, Sergelstorgetille. Vinkki siis kaikille Tukholmaan aikoville!


Viherkasvein sisustettu Kulturhusetin kattoterassi on viihtyisä ja jaettu kivasti pienempiin "loosseihin" intiimimmän tunnelman luomiseksi terassin isosta koostaan huolimatta.

 Virvokkeita tai ruokaa nauttiessa voi ihailla Tukholman keskustan vilinää, ja melko muikeita näkymiä Sergelstorgetille.
 Ystävien seurassa nautiskeltiin muunmuassa kahvilan itsetekemää limonaadia, ja turistiin
tyttöjen juttuja vanhojen vaihtariystävien kanssa ennen erään ystävän lähtöä takaisin Kanadaan.

 Haikeaa kun ystävät vähitellen suuntaavaat takaisin kotimaihinsa, mutta odotan jo innolla syksyä, koulun alkua ja uusia tuttavuuksia yliopistolta!


 Tytöt suosittelevat piipahtamaan Kulturhusetin kattoterassilla kauniiden ilmojen salliessa, eritysesti hyvä levähdys/lounaspaikka risteilyshoppaajille jotka pyörivät Drottninggatan/NK-akselilla!

4 kommenttia:

 1. Kuulostaapa kivalta paikalta! Voi että olisi ihana päästä pitkästä aikaa käymään Tukholmassa!

  VastaaPoista
 2. Tuulia: Juu hyvin tuolla viihdyttiin! Tuuli ei ollut ongelma kuten yleensä kattoterasseilla, korkeat suojalasit pitivät hyvin tuulen poissa suhisemasta! Ei muuta kuin reissuilemaan Ruotsin suuntaan jos mieli tekee=)!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 3. Hei tiiätkö!! Nyt kun näin tän niin mulla välähti. Kävin tuolla jossain vaiheessa kesää ja en oo nyt varma oonko nähy sut tuolla tai ollaanko oltu samaan aikaan! Sillon tuli semmonen "Nyt on tutun näkönen, mutten oo varma kuka on" -fiilis. Eli voitko olla sä, jonka oon nähnyt? :D

  Ja onnea muuten kämpästä!! :)

  VastaaPoista
 4. J4nette: Aivan mahdollista kuules, muutamaan eri otteeseen on tullut tuolla terassilla pyörittyä ja hyörittyä=) Hihih, hauska sattuma jos ollaan oltu siellä samaan aikaan!

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...