20110726

Tyttöjen juttuja


Vuorossa pikainen kynsienlakkaus ja uppoutuminen Elin Klingin STYLEBY-lehden muodossa.


Hehkuvan oranssin ja muutaman muun kynsilakkasävyn Dependiltä sain taannoin lahjaksi ystävältäni, kiitokset hänelle! Tältä kynnet näyttävät ensimmäisen lakkakerroksen jälkeen, pian luvassa toinen kerros. Mitä pidätte sävystä?

6 kommenttia:

 1. Nice color, such a good basic, it fits with everything ;)

  VastaaPoista
 2. Thank for your comment Jane! Welcome to by blog. Love nailpolish in all bright colours at the moment, so nice to have a splash of colour on your nails!

  <3 Ninnis

  VastaaPoista
 3. puhallanko omaan torveen jos kehun lakan sävyä, kun omistan saman :)
  mulla on juuri mietteissä millä lakkais lomareissulle.. oranssi, turkoosi ja koralli on nyt listasijoituksilla.. Hmm..

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva väri! Kuvassa näyttää vähän korallilta. :)

  hei, oon lukenu vaan Elin Kling'in blogia, mutta kirjoittaako hän ihan konkreettista lehteäkin siis? vissiin saatavissa vain ruotsista... :/

  VastaaPoista
 5. Minulla on sinulle tunnustus blogissani ♥

  VastaaPoista
 6. Katja: Höpsistä, et lainkaan! Siksi meillä molemmilla on se kun väri on niin ihana ja sopii kesää erinomaisesti! Ja täällä liputetaan turkoosille lomakynsilakalle. Olen edelleen vähän kade teidän luvassaolevasta ihanasta etelänreissusta! Pidähän superihanaa siellä, sinä olet lomasi ansainnut!

  <3 Ninnis

  Linda: Lakka taittaa mielestäni hieman koralliin, oikeassa olet! Ja juu, Elin Kling toimittaa lehteä nimeltä Styleby, saatavilla ainakin täältä Ruotsista. Varmasti tulossa piakkoin myös Suomen markkinoille ellei sinne ole jo saapunut, sillä lehdessä lukee FIN 7,50e ihan painettuna ruotsin hinnan vieressä;) tämä voisi siis viitata siihen että sinkun aikovat lehteä Suomeenkin levittää, toivottavasti asia on näin!

  <3 Ninnis

  Hanna: Kiitos haasteesta murunen, käyn hetipaikalla kurkkimassa mitä se neitonen on keksinyt:)

  <3 Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...