20110816

Kosmetiikkaostoksilla, hiusväriä, ripsiväriä, valokynää ja kynsilakkaa.

Kosmetiikalla on jokin kummallinen taipumus loppua yhtäaikaa toisen kosmetiikan kanssa. Yleensä siis suuremmissa joukoissa, vähintään pareittain. Tällä kertaa akuuttia tarvetta ilmeni ripsivärille, valokynälle ja hiusvärille (oikeastaan huulikiiltokin on ihan finaalissa, mutta huulirasva saa nyt vain kelvata. Terveisin, Lompakko). Kynsilakka-arsenaali koostuu vain kirkkaista kesäväreistä, ei käy päinsä näin alkusyksyllä! Siispä Åhlensin kosmetiikkaostastolle nämä edellämainitut mielessä, mars!

Ripsivärin suhteen luotan vanhaan tuttuun Max Factorin MasterpieceMaxiin mustana. Luottoripsari!


Valokynän suhteen ilmassa on ollut pientä problematiikkaa, L'oréalin lempparivalokynäsävyä ei enää valmisteta. Tiedättekö, sitä hyvää punertavaa sävyä joka passaa täydellisesti tummille silmänalusille? Menin kokeilemaan Lumenen valokynää, ei sopinut silmien alle. Väri oli hyvä, mutta koostumus liian ohut peittämään tummia silmänalusia. Kului nopeasti loppuun, peittävän tuloksen aikaansaamiseksi tarvittii useita kerroksia tätä Lumenen valokynää. Hintavampi kuin L'oréalin, en siis löytänyt etsimääni. Parhaan valokynän metsästys jatkuu, tällä kertaa ostoskoriin tarttui Maybellinen Drem Lumitouch sävyssä Nude 02. Katsotaan kuinka käy!

Hiusrintamalla tein pienen syrjähypyn. L'oréal Recital Preferencen Helsingin (10.1) tai Stockholmin (10.21) sijaan mukaan lähti Lorealin Casting Crème Gloss Glossy Blonds-sarjan sävy 10.21 erittäin kirkas helmiäisvaalea (Lompakko pitää tarjouksistä lähes yhtä paljon kuin Jorma Tarjoushaukka Tuurin Kyläkaupassa). Kahden kuukauden tyvikasvu odottaa testausta, hiusväristä ja before/after-kuvista tulossa pian postausta!

Syksyn olematon kynsilakkaarsenaali täydenettiin ensimmäisenä tällaisella kynsilakalla. Muistuttaa sävyltään Chanelin black pearlia. Merkki tuntematon Viva la Diva, sävy 122.

Pian tulossa kokonaisvaltaisempi meikkipostaus "Ninniksen meikkipussissa"!

7 kommenttia:

 1. Lupaatko, että tuo ripsari on OIKEASTI hyvää? Mulla on ollu vuoden ripsipidennykset ja nyt haluaisin pitää pari välikuukautta niistä. Siks aikaa mun pitäs ostaa joku kiva ripsari, mutta en tiä minkä. Jos ostan tuon yllämainitun niin vielä kerran: lupaatko, että se toimii? :D

  Anniina

  ps. kiva tämä sun blogi! :) Jos kiinnostusta riittää niin vilkaiseppa meidänkin blogi:
  http://annas-anniinas-dreams.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Hei! Voisitko tehdä pienen korupostauksen, jossa esittelisit lempikorusi tai vaikkapa vastaisit tälläisiin kysymyksiin? Millainen korujen käyttäjä olet? Mistä hankit korusi? Miten säilytät korujasi? Mikä on rakkain korusi ja miksi? Mistä korusta unelmoit tällä hetkellä?
  Ps. Rakastan blogiasi! :)

  VastaaPoista
 3. Hei Anniina! Kuules, lukaisehan tämä postaus(jollet ole sitä jo huomannut) http://ninniksenblogi.blogspot.com/2011/08/neulash-saa-ripset-kasvamaan.html Itse käytin tätä ainetta ja wiuh, ripset pitenivät uusiin mittohin.

  Omasta mielestäni MasterpieceMax on parasta ripsiväriä mitä olen testannut, mutta en ole mikään kosmetiikkaexpertti, joka tuon tuosta testailee uusimpia ja innovatiivisimpia meikkejä. Kunpa voisinkin luvata että kyseinen ripsiväri toimii sinulla niinkuin haluat, kokeilemisen arvoinen tämä ainakin on;)! Itselläni pidentää ja erottelee nätisti, ripsien ollen samalla luonnollisten näköinen. Jos omat ripset ovat kärsineet ripsienpidennyksistä (niinkuin allekirjoittaneen olivat), ei mikään ripsiväri saa niitä näyttämään hyvältä ekan kuukaden aikana. Trust me;) Siksi vaahtoa niin tuosta Neulashista, testattu ja toimii, jihhuu!

  Pommita vaikka meilillä jos jatkokysymykset kutkuttavat mieltä, vastailen mielelläni=)Ja käyn heti kurkkaamassa bloginne puolella, kiitos kutsusta!

  <3Ninnis

  Anonyymi: Korupostausta toivottu, toiveesi on lakini:) Laitan korupostausta tulemaan piakkoin, kiva kuulla toiveita! Ja kuinka liikutuin kuin kerroit rakastavasi blogiani, superisot kiitokset ja halit<3 Toive sinulle: Anonyymi voi olla kuka vaan, olisi huippua jos keksisit itsellesi nimimerkin kommentin loppuun. Tunnistan sinut sitten muiden anonyymien joukosta=) Deal:)?

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 4. Joo olenkin tosta neulashista paljon lukenut, mutta sen hinta hirvittää mua :D Mulla tosiaan on vielä lähes kaikki ripsipidennykset silmässä, joten en osaa yhtään vielä sanoa ovatko omat ripset niistä kärsineet :)Laitan kuitenkin tuon ripsarin harkintalistalle :)

  Ja kiitos vastavierailusta, kommenttisi piristi kivasti mieltä :)Musta/meistä taidatkin saada yhden uuden lukijan lisää :)

  Anniina

  VastaaPoista
 5. Anniina: Hinta on kyllä kova, vaikkakin Neulash taitaa tulla pidemmän päälle halvemmaksi kuin ripsienpidennykset muutaman kuukauden jälkeen. Tervetuloa lukijaksi, kiva juttu=)!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 6. Mä kokeilin kerran noita casting creme glossy blonds värejä ja tyvikasvuta tuli äsyttävän kellertävä, vaikka sävy oli mulla tuhkanvaalea. Ei siis riittänyt teho mun hiuksiin, vaikka pidin väriä päässä ihan maksimiajan. Onneksi sain korjattua tilanteen käyttämällä ahkerasti hopeista vaahtosävytettä. Toivottavasti tulla toimii paremmin. :)

  VastaaPoista
 7. Olisikin, mutta samoissa fiiliksissä kuin siellä, ei oikein tehot riittäneet=)! Kerkesin kokeilemaan tuota väriä(postausta tulossa), mutta ei ollut ihan niin hyvä kun toivoin. Erityisesti tyvestä ei tullut ihan niin vaalea kun toivoin, eikä muutenkaan hiusten sävy tuntunut kylmenevät tipantippaa aiemmasta. Ensi kerralla palaan taaas Recital Preferencen sävyyn 10.1 tai 10.21, olivat molemmat parempia. Hiusvärivinkkejä otetaan vastaan! Mutta, tulipahan nyt kokeiltua sitten tätäkin!

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...