20110910

Kaksi kaunista kotia: Sisustusinspiraatiota

Seuraavassa muutamia inspiroivia koteja, joiden tyylistä pidän ainakin itse kovasti. Monilla sisustuskärpänen on iskenyt näin syksyn (ja IKEAn kuvaston) tullen, ehkä seuraavista kodeista saa innostusta ja vinkkejä oman kodin sisustamiseen. Postaus uudesta kodistani ja sen sisustuksesta tulossa! Mutta nyt hetkeksi kurkistelemaan kahteen ihanaan kotiin.

Mikäli pidät Elin Klingin tyylistä, pidät varmasti myös Elinin asunnosta. Loistosekoitus skandinaavista minimalismia, vintagea ja designia vaaleiden sävyjen ja katseenvangitsevien yksityiskohtien muodossa.


Toinen suosikkiasuntoni on ruotsalaisen suunnittelijan Marie Olsson Nylanderin koti. Marie yhdistelee taidolla huonekaluja ja esineitä maailman eri kolkista.

 

6 kommenttia:

 1. Elinin makkari vaikuttaa kyllä aika ihanalta, tuo vaaleus on just ihanaa! Tuollaisen vaatetorson minäkin haluaisin ja just valkoisena olisi perfect :)

  VastaaPoista
 2. Täällä ollaan samaa mieltä, vaikka liika valkeus yleensä ällöttää. New England-tyyli ei kolahda tänne ollenkaan=) Juu ja jos jostain tupsahtaa nenän eteen parit vaatetorsot niin toisen voi lähettää tänne;) Täällä pidetään silmät auki mikäli vaatetorsoja jostain ilmaantuisi!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 3. Moikka! mikä on toi sn olohuoneen harmaan sävy/värikoodi? kiitos tiedosta!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Heippa! Minkä sävyä/värikoodia tarkoitat? Mikäli kyse on sohvasta, on kyseessä ISUNDA HARMAA päälliset.

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 5. ei kun tarkoitan seinän väriä ;)

  VastaaPoista
 6. Voi kunpa osaisinkin sanoa! Itse en ole täällä maalaillut, joten valitettavasti seinien sävystä ei ole haisuakaan.

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...