20110927

Shoppailukierroksen asua


H&M / Takki
COS / Neule
Zara / Housut
Converse / Kengät

Tässä päivän asua muutaman päivän takaiselta shoppailukierrokselta. Pulikoin erityisen mielelläni H&M:n Trend-osastolla ja Zarassa opiskelijabudjettini puitteissa, ja näissä edellämainituissa tulikin jälleen tälläkin kertaa katsastettua tämänhetkistä vaatetarjontaa. Toiveissa on erityisesti ohuehko, pitkä syys-/talvitakki, neuleita, sekä uusi koululaukku. Salaa haaveilen myös burgundin värisistä farkuista ja  uudesta neverending-kaulaliinasta. 

Onko sielläkin syksyn IT - väri iskenyt, löytyykö vaatekaapistasi viininpunaisia sävyjä? Jätä kommenttisi kommenttiboksiin!

Stay tuned, pian luvassa postausta kaupunkikierroksen suosikkilöydöistä!

11 kommenttia:

 1. Ei löydy viininpunaista, koen että kyseinen väri ei oikein sovi itselleni vaikka mielelläni sitä muiden päällä katselenkin! Burgundinpunainen kynsilakka kyllä houkuttelisi... :)

  VastaaPoista
 2. ihana ihana ihana takki :)

  http://fashionbeautymylife.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. On iskenyt! Lindexiltä mukaan tarttui viininpunaiset, pillilahkeiset strechsammarit! En olekaan käyttänyt vakosamettia ala-asteen jälkeen... Mut nyt oon tykännyt!
  Ehdottomasti toivotaan viininpunaisia asupostauksia ;)

  VastaaPoista
 4. Ei löydy burgundia mutta viininpunaiseen taittava punainen nahkatakki löytyy ja oli myös sen hintainen ettei tarvitse harkita mitään lisähankintoja tälle syksylle :) Paritan nahkatakkia vaaleiden farkkujen, mustan ja neutraalien sävyjen kanssa.

  Oikein tumman punaisen ja myös burgundin kanssa ikävä juttu vaan on se, että muut räikeät värit, erityisesti rakastamani neonvärit täytyy jättää maustamaan muita asuja. Tai en tiedä, oikein tumma burgundi ja vaalea neonkeltainen _ehkä_ saattaisivat sopia yhteen, täytyy kokeilla!

  VastaaPoista
 5. Mun kaapissa ei oo vielä mitään burgundinpunaista, koska en vaan ole päässyt kaupoille kunnolla! Miten paljon sitä ihminen voikaan oikeasti kaivata shoppailua?:DD

  VastaaPoista
 6. Marjaana: Viininpunaisesta kynsilakasta on hyvä aloittaa ja siirtyä siitä sitten "isommille apajoille" mikäli väri miellyttää=)

  <3Ninnis

  Anna: Takki on malliltansa kaunis, mutta materiaali pettää. Polyesteritakki on kovin nyppyinen, ja näyttää ainakin omaan silmään epäsiistiltä. Uusi takki hakusessa=)

  <3Ninnis

  Moon-syrup: Ovatko mahdollisesti pöksyt jotka Rheese Witherspoonilla on jalassaan Lindexin neulemainoksessa...? Mäkin haluan viininpunaista, mielellään juuri pöksyt tai jokin neule. Toimisikohan hopean ja tummansinisen kanssa kuten Celinen (en muista missä) mallistossa? Tai Nuden ja leopsrdin kera? Hih, sitten tarttis saada sitä tummansinistä, hopeaa ja leopardiakin vielä. Näin se ostoslista pitenee pitenemistään, hahah=D

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 7. Kaisu: Tuo viininpunaiseen taittava nahkatakki kuulostaa loistavalta, minullekin sellainen=D! Väriyhdistelmäsi kuulostavat toimivilta, mustan ja neutraalien värien kanssa ei voi mennä vikaan!

  <3Ninnis

  Arden: I like the model and cut of this jacket, materials(polyester) used are just of bad quality and heavy pilling occurs making the jacket look worn-out=/ Too bad, otherwize a great jacket!

  <3Ninnis

  Enni: Oi ihana Enni, äkkiä kaupoille sieltä sitten=D! Hihi, mukava kuulla sinusta=)

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 8. Kiitos Ninnis asuehdotuksista! Mun ääriään myöten täynnä olevasta kaapista taitaakin löytyä noita kaikkia... Eikun kokeilemaan :)

  VastaaPoista
 9. Thanks Fedu!

  <3Ninnis

  Moon-syrup: VOidaanko vaihtaa vaatekaappeja, mulla ei oo mitään(lue mitään sopivaa juuri nyt burgundi/tummansininen/metalli/trendikäsjuurinyt-aksellilla) mun vaatekaapissa=D?!

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...