20110916

Välitentistä selvinneet ansaitsevat pikku palkinnon vai mitä!

Välitentin tulokset selviävät maanantaina. Mielestäni välitentti meni hyvin, vastaukset sain puristettua jostain aivonystyröiden syövereistä, vaikka muutama tehtävä vaikutti vaikealta. Vaikka tulokset tulevat vasta maananantaina, on perstuntuma silti riittävä. Nyt on syytä palkita itseään! Välitentin jälkeen lampsin kaupungille etsimään pientä palkintoani, ja Åhlensin kosmetiikkaosastolla haahuillessani se löytyi: Chanelin kynsilakka Peridot-sävyssä. Njamskis!  Hinta n. 25 euron paikkeilla.

 
 
Epäonnekseni kynsilakanpoistoaineeni on loppu, joten lakan testus jäänee viikonlopulle, ja edelliset lakat saavat kelvata vielä hetken. Palaan asiaan pikaisesti kun kynsilakanpoistoaine kerkiää ostoskorin kautta kotiin hoitamaan tehtävänsä!

Kivaa perjantai-iltaa sinne!

9 kommenttia:

 1. Tuo kynsilakka vaikuttaa tosi kivalta. Oon nyt muutamassa blogissa sitä nähnyt ja muakin alkaa houkuttaa se.. :D

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti ansaitset palkinnon ahertamisesta =)

  VastaaPoista
 3. Pikku palkinto on aina paikallaan. ;)

  VastaaPoista
 4. Reetta: Ajattelin tuon sävyn napata ennenkuin se kerkiää loppua kaupoista. Tule hihkaisemaan tänne jos innostut tuon hankkimaan=)

  <3Ninnis

  Hanna: No eikös niin! Jokainen ansaitsee pientä palkintoa arkisen aherruksen keskellä, pientä porkkanaa jotta jaksaa ahertaa!

  Marjaana: Samaa mieltä! Tällaiset pikku palkinnot auttavat jaksamaan arjen tylsissä jutuissa, kivempi paiskia töitä jonkin jutun eteen jos tietää että sitten voi hieman hemmotella itseään hyvällä omallatunnolla=)

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla, että välitentti meni hyvin!

  Ja mun on muuten pitänyt jo pitkään jättää tämä kommentti koskien niitä H&M:n boyfriend- mallisia farkkushortseja. Eli, sulla oli silloin keväällä/kesällä postaus, että olit ostanut ne farkkushortsit ja täällä kommenteissa kyselin sulta niistä tarkemmin(mallin nimeä, mitä niissä luki yms.).
  Niin, löysin tosiaan neuvojesi avulla samaiset shortsit paikallisesta H&M:stä. Kiitos siis näin jälkikäteen avustasi!

  Ja onnea uuteen kotiin! Tosi kauniisti olet saanut sen sisustettua! Ja kiitos muuten, että jaksoit tehdä noin yksityiskohtaisesti nuo yksiön sisustus- postaukset, niistä sai monia hyödyllisiä vinkkejä. :)

  Tsemppiä opintoihin ja aurinkoisia syyspäiviä!

  VastaaPoista
 6. oh that color is fantastic! love!

  Visit me!
  www.stylemailbox.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Superia että löysit itsellesi kyseiset farkkushortit, aivan mahtavaa! EI kestä kiittää=)

  Kiitos kovasti kommentistasi, kiva kuulla että pidit sisustuspostauksista! Muutama juttu on vielä sisustuksen suhteen hieman auki, ja kylpyhuoneesta ajattelin tehdä vielä erikseen postauksen hieman myöhemmin. Aurinkoisia syyspäiviä sinnekin, kiva kun kävit kommentoimassa Anonyymi=)

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 8. Stylemailbox: I agree, lovelovelove the color, and it's fabulous in nails as well! I'll visit your blog,

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...