20111023

Fashionista: Taylor Tomasi Hill

 
Tällä kertaa Fashionista-osiossa esittelyssä Taylor Tomasi Hill. Taylor Tomasi Hill puuhailee Jenkkien Marie Claire-lehden parissa asusteiden ja muodin kanssa, tarkemmin sanottuna nimikkeellä Style and Accessories Director. Punatukkainen neito vilahtelee jatkuvasti erinäisten katumuotisivustojen kuvissa (mm. JakJil), ja onnistuu kerta toisensa jälkeen loihtimaan itsensä näköisiä asuja uusimmista catwalkin hittivaatteista. Usein Taylorin päällä näkee jotain kuvioitua ja värikästä yhdistettynä säväyttävään hameeseen. Myös varpaat paljastavat nilkkurit tuntuvat olevat Tomasi Hillin suosiossa. Kädestä löytyy pieni laukku ja lookki viimeistellään kissamaisilla aurinkolaseilla.
Taylor saa aikaiseksi "tarvitsen hameita, mielellään nahkaisia ja kuvioituja"-fiilikset. Muutaman sekunnin mietin myös hiusten värjäämistä punaiseksi, mutta jääköön Taylorin nimikkojutuksi;) Taylor onnistuu aina näyttämään hyvältä olematta liian tyylitellyn näköinen, rento mutta fashion. Todellinen inspiraationlähde.  

Iskeekö Taylorin tyyli? Jätä kommenttisi kommenttilaatikkoon!

3 kommenttia:

 1. Kyllä iskee ihan todella! Ja hiuksetkin on jo punaiset... ;)

  VastaaPoista
 2. Miten olisi sellainen oman tyylisi kulmakivet -postaus? Esim mitkä ovat sinun ehdottomat lempivaatteesi, -laukkusi jne. :D

  VastaaPoista
 3. Moon-syrup: Punaiset hiukset sopii sulle niiiiiin hyvin. Tai oikeestaan minkäväriset tahansa, nyt kun rupesin tarkemmin miettimään. Vaaleat, ruskeat, punaiset, kaikki toimii sun kutreissa;)!

  <3Ninnis

  Anonyymi: Loistoidis, tämän toteutan mitä pikimmiten! Kiitos hurjasti ideasta ihana<3!

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...