20111001

Juuri nyt kaupoissa

Tässä poimintoja shoppailukierroksen löydöistä ja omista suosikkiketjuliikkeistä keskustassa pörrätessäni. Askeleet veivät H&M:n kautta Zaraan ja Topshopiin.  
 Ensimmäiseksi testailtiin trend-osaston takkivalikoimaa. Copycat-postauksesta tuttu nahkahihainen villakangastakki pääsi testiin neverending-kaulahuivin kanssa. Neverending-kaulaliina pääsi ostoskoriin kautta kotiin, omistamani vanha vastaava rinkulahuivi on valitettavasti levähtänyt käytössä liian pitkäksi. Takki n. 100€, "kaulaliinakaulus" n.6€.
 Seuraavaksi oli vuorossa tämä vaalea "nyppy"-takki, joka ihastutti materiaalillaan. Hintaa en tälle muista, arviolta n.80€-100€ luokkaa.
Tämä takki kilpailee suosikin paikasta ensimmäisen nahkahihaisen takin kanssa. Erikoinen malli, väri, ja kivat yksityiskohdat kauluksen ja taskujen muodossa keräävät plussia.Hinta noin 130€.
Tämä takkikaunokainen on parhaimmillaan henkarilla, malli tuntui epämukavalta päällä.Hintaa takilla oli noin 100€ verran.
 Muutama muu vaatekappale takkien lisäksi herätti huomioni H&M:llä. Pehmeä oranssi angoraneule(myös vihreänä!) olisi mukava väripilkku tummien vaatteiden kaveriksi, ja vaalea kauluri lämmittäisi kaulaa syväänuurretun takin kanssa. Neule n.40€, kauluri n.20€. Molemmat Trend-puolelta.

Zarasta löytyi runsaasti vaatteita ja kengiä metallitrendistä pitäville. Pradahenkiset broguet kultaisina paksulla valkoisella pohjalla(n.80€) jäivät kutkuttelemaan erikoisella olemuksellaan Ninniksen masunpohjaan. Hopeainen (sillinkylkineule kuten eräät tapaavat sanoa:)) löysä neule(n.60€) olisi myös toivottu lisä jo olemassaolevien vaatteiden kaveriksi.
 Metallinsävyisten juttujen lisäksi Zarasta löytyi pitkä bomberhenkinen takki valkoisilla nahkahihoilla(n.140€), joka tosin oli yhdenkoon takki ja hieman liian tiukka helmasta(!!!). Valkoinen v-aukkoinen neule(en valitettavasti muista hintaa, arviolta n.40€) lämmittäisi varmasti viileinä syyspäivinä, ja toimisi rennosti hameen ja mustien sukkahousujen kera. Isoneuloksinen neule on akryylia, joten nyppyyntyminen epäilyttää.  Hameita ei omasta vaatekaapista vielä löydy, mutta pikkuhiljaa silmään osuu potentiaalisia hamosia. Ehkä tämä pitsihame(n.50€) pitkän löysän neuleen kaveriksi...?

Topshop oli tämän kerran shoppailukierroksen viimeinen kauppa. Topshopin herkullisesta kenkävalikoimasta löytyy aina jotakin ihanaa, kuten tälläkin kerralla.
 Leopardikuvioiset loaferit (n.40€) ja matalat mustat nilkkurit(80€) kiikkuvat omalla must have-listallani korkealla. Ehkä lähikuukausina tulisi kuitenkin enemmän käyttöä mustille nilkkureille, kuin ballerinamaisille loafereille.
Topshopin vaatevalikoimasta löytyi burgundinsävyiset farkut, sekä useita ihania neuleita (n.60-90€). Yksi neuleista pääsi kotiin asti, pitkin hampain jätin loput neuleet muiden armoille. Burgundinsävyiset housut (n.60€) saattavat vielä löytää tiensä kotiini, niihin ihastun!


7 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Tuo ensimmäinen takki ihastutti täällä kovasti! :)

    VastaaPoista
  2. oi mitä kaikkea ihanuuksia. nää juuri nyt -postaukset on parhaita :) haluaisin toivoa sellaisia postauksia kuin "päivä ninninksen kanssa" ja jotain ruokajuttuja eli kokkaatko, mitä syöt arkisin/viikonloppuisin jne.

    NORA

    VastaaPoista
  3. OI tuo vaalea takki on tosi nätti, ja kaikista TOPSHOPIN jutuista sitten tykkäilenkin ihan tasapuolisesti ♥ ^^ ihania..

    Mukavaa viikonlopun jatkoa Ninnikselle,
    xx indie by heart

    VastaaPoista
  4. oi voi voi.. miksi Suomessa ei ole topshopia, sieltä saa niin kivoja neuleita! matalat mustat nilkkurit myös minulle ja nuo metallihohtoisetasiat on tosi jännän kivoja. Haluaisin jotain semmoista, esim juuri kengät kokeiluun miten tulisi pidettyä!

    ihanaista ja toivottavasti aurinkoista viikkoa sinne sinulle! terkuin Katja =)

    VastaaPoista
  5. Mun on pitänyt jo kauan aikaa käydä liittymässä tähän blogiin, mutta unohdin koko homman. Nyt löyty vihdoin uudestaan! Ihania vaatteita aina täällä, saan aina inspistä :) Tervetuloa muuten tsekkailemaan munki blogi, jos vaikka vuorostas itse innostut siitä tai jtn!

    Love-mie.com

    VastaaPoista
  6. Marjaana: Kiva kuulla että pidät tästä, positiivisesta palautteesta johtuen teen vastaavia postauksia vastaisuudessakin=) Ensimmäinen takki on hurmaava, nahkahihat ovat ihana yksityiskohta!

    <3Ninnis

    Laapa: Olen 100%-varma että tuo pitsihame sopisi sinulle!

    <3Ninnis

    NORA/Anonyymi: Hienoa että pidit postauksesta! Vähänkuin kiertelisi kaupoissa kotisohvalta, eikös;) Helppo bongata herkkujutut kaupoista myös tätä kautta, ajattelin tehdä tällaisia postauksia jatkossakin., olisko se hyvä idis...?

    Pidän mielessä nuo postausideat, kiitos vinkeistä Nora! Idiksiä ja toiveita postausten suhteen saa laittaa mielellään tulemaan jatkossakin mikäli niitä ilmenee!

    <3Ninnis

    Indie by Heart: Eikös olekin! Ja näyttää hurjan lämpöiseltä viileneviä syyspäiviä ajatellen=)Kiitos, ja kivaa viikonloppua myös sinne!

    Katja: En myöskään ymmärrä miten Suomessa ei vielä ole Topshopia!? On se nyt kumma kun Ruotsista löytyy useita, ja Suomessa ei yhden yhtäkään! Jos minä saisin päättää niin luovuttaisin yhden Topshopin täältä Ruotsista Suomen puolelle;) Ja sitten myös metallinhohtoisia juttuja sun vaatekaappiin yllätykseksi, jos vain osaisin taikoa=D

    <3Ninnis

    Iina Eleonoora: Iso lämmin tervetulohalaus! Toki käyn kurkkailemassa sun blogin puolelle, kiva tietää enemmän siitä ketkä siellä ruudun toisella puolella lueskelee! Tervetuloa vielä kerran!

    <3Ninnis

    VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...