20111018

Ostoksilla Tukholmassa

Talvivaatevarastoni on lähiaikoina kasvanut useammalla vaatekappaleella. Tästä kiitos kuuluu Tukholmassa viikonloppuna piipahtaneelle äiskälle. Kumpikin löysi itselleen kivoja vaatteita, äiskällä oli kova tekeminen uusien vaatteiden änkemisessä matkalaukkuun. COS osoittautui molempien lempparikaupaksi, ja allekirjoittanut löysi mielessä siintäneen siistin talvitakin kyseisestä liikkeestä. 
 Siistin talvitakin kaveriksi löytyi vaalea kaulaliina suojaamaan kaulan aluetta viimalta ja kylmyydeltä. Zarasta, n. 25€.

Vanhan mustan neverending-kaulaliinan venähdettyä liian pitkäksi olen etsinyt sille seuraajaa. H&M:ltä löytyi edullinen tuubikaulahuivi, joka muistuttaa superpitkää poolokaulusta. Akryylistä tuubihuivia löytyi myös nuden ja harmaan sävyissä, mutta itse luotan mustan värin monikäyttöisyyteen. H&M:ltä, n. 6€.
COSin takki on noin polvipituinen oversize-henkinen herraintakki pyöreähköillä linjoilla. Jämäkkä, paksu ja tiivis kangas pitää vilun loitolla, nyt ei ole kyse mistään heppoisasta syystakista. Takissa on piilonapitus, viimeisessä kuvassa takki on napitettu. Vyötärö kurotaan esiin samaa kangasta olevalla vyöllä joka solmitaan rennosti vyötärölle. Syviin taskuihin voi upottaa palelevat kätöset.
 
Takki, COS, n. 200€

Äiskä pitää kovasti Vilan vaatteista, joten poikkesimme Hamngatanilla Gallerianin Vilassa. Itse en niinkään Vilasta vaatteita löydä, mutta tietenkin äidin seurassa sinne marssin seuralaiseksi. Selailessani Vilan sekarekkiä -50% alennuksella iskin silmäni kirkaanpunaiseen neuleeseen. Hintaa neuleelle olisi tällöin jäänyt noin 20€ verran. Sovituskopista tullessani myyjä hihkaisi että rekin vaatteet hinnat putosivat n. 10€/kpl, joten en epäillyt kahta kertaa kiikuttaessani edullista neuletta kassalle. Alkuperäishinnasta 40€ 10 euroon on mielestäni erinomainen alennus.  
 Neule, Vila n.10€.

4 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia olet tehnyt! Uusien juttujen hankkiminen piristää aina niin kovasti. Tuun yleensä superiloiseksi jos ostan yhden huivinkin tai vaan jotain pientä. Tosin yleensä vielä hauskempaa on kun on monta ostoskassia ja tili lähes tyhjänä shoppailusta ;) Ei vaan, mikähän tää mun pointti oli.. Varmaankin se että itseään täytyy hemmotella uusilla jutuilla koska arki on kuitenkin yleensä tasaista puurtamista, ainakin mulla.

  VastaaPoista
 2. Mä tilasin tässä jokin aika sitten H&M:ltä harmaan ja mustan tuubihuivin.

  VastaaPoista
 3. Reetta: Olet niin oikeassa, uudet jutut vaatekaapissa(tai muuallakin) piristävät niin kovasti. Mikä niissä uusissa vaatteissa viehättää..? Kiva kun kävit kommentoimassa Reetta! Hyvät viikonloput sinne!

  <3Ninnis

  I'm Lacking: Nuo tuubihuivit ovat sitten ihania, mietin täällä salaa hankkivani myös harmaan ja nuden sävyisenä>:). Toivottavasti tuubihuivisi saapuvat pian!

  <3Ninnis

  Minna K:Täällä ollaan ihan hullaantuneita myöskin=) Erinomaista torstaita sinne suunnille!

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...