20111012

Päivän asua kameran kätköistä

Päivän asua kameran kätköistä muutaman viikon takaa. Opiskelupäivä vaatii rennot vaatteet, koulussa painelen itse yleensä hyvin matalalla profiililla vaatteiden suhteen. Kunhan on rentoa, lämmintä ja mukavaa vaatetta päällä, se on ohjenuora koulupukeutumiseni suhteen.

Zara / nahkatakki, huivi, t-paita, housut
Converse / kengät

4 kommenttia:

 1. Ihana asu ja onnistut silti näyttämään niin ihanan tyylikkäältä vaikka pukeutuisitkin rennosti! Harvalla on moinen taito. ;)

  VastaaPoista
 2. Tuollaisen asun voisin itsekin laittaa kouluun päälle, en tykkää yhtään istua kirjastossa tai luennolla millään kireillä farkuilla tai muuten epämukavilla vaatteilla. Myös paleleminen on inhottavaa...

  Mun on pitänyt jo pidempään kysyä, että onko siskosi lopettanut bloginsa? Kun en muista, että siellä olisi ollut mitään ilmoitusta lopettamisesta tms.? Siksi vaan kyselen, kun tykkäsin lueskella hänen blogiaan ja mietin, että jos multa on mennyt ohi joku taukoa/lopettamista koskeva postaus, niin olisi kiva saada selvyys asialle. :)

  Kivaa loppuviikkoa!

  Katja

  VastaaPoista
 3. Niin ja luin noita opiskelupostauksiasi, niin kerroit siellä tulevista pääaineopinnoistasi/mainitsit ne, niin mua jäi "vaivaamaan", että mitä aiot pääaineenasi lukea?

  Katja

  VastaaPoista
 4. härrrliga färger på skarfen !:)

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...