20111026

Versace for H&M / lookbook

H&M: tuoreimman yhteistyökumppanin Versacen mallisto saapuu H&M:n liikkeisiin 17. marraskuuta. Samana päivänä mallisto on saatavilla myös netin kautta, jos H&M:n liikettä ei löydy lähistöltä. Donatella Versacen suunnittelema kokoelman sisältää naisten ja miesten malliston lisäksi muutamia kodintekstiileitä. Naisten mallisto kattaaa myös kengät, laukut korut ja huivit. Tässä lookbook-kuvat naisten mallistosta, luvassa on paljon värikkäitä printtejä, nahkaa ja glamouria italialaiseen henkeen.

3 kommenttia:

 1. noi näyttää niin hyvältä!! :)

  http://fashionbeautymylife.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Uu, en ole kerennyt vielä yhtään tarkastelemaan noita Versacen juttuja mutta näyttää aika herkuilta, vaikka ei ehkä ihan mun tyylisiltä! Täytyyhän noita kyllä käydä vähän hypistelemässä jos ei muuta! :D

  VastaaPoista
 3. Anna: Itse en ole tästä mallistosta vielä niin hurjan innostunut oman vaatekaappini täytteeksi, mutta innolla seurailen malliston menestystä=)

  <3Ninnis

  Minna.K: Samoilla linjoilla, melko rohkeita vaatteita joita en omaan vaatekaappiin ihan helposti miellä. Mutta ajattelin kuitenkin käydä kurkistelemassa noita liikkeen puolella mikäli se ei vaadi tuntien jonotusta;)

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...