20120126

Kooste viikonlopusta+ravintolavinkki!

Koostetta viime viikonlopun touhuilusta kuvien ja ravintolavinkkien muodossa! Lauantai-iltana piipahdettiin tyttöjen voimin nautiskelemassa drinksuista Östermalmilla sijaisevassa Sturehof-ravintolan Obarenissa, ja sunnuntaina suunnaksi valikoitui Nytorget Urban Deli Södermalmilla. 
 Nytorget 4:ssä sijaitseva New York-henkinen ravintola on mutkaton ja kiva poikkeamispaikka nälkäiselle Södermalmilla kuljeksijalle. Ruokalistalta voin suositella Steak Sadwichiä, mikäli aterioit Nytorgetissa viikonloppuna brunssiaikaan. Nytorget Urban Deli on siitä jänskä, että saman katon alta löytyy ravintolan lisäksi kattava marketti, leipomo, liha-/leikkeletiski, kahvila ja deli. Ei ihme että ravintola on noteerattu paikallisissa ravintola-alan kilpailuissa, ja tyytyväisiä asiakkaita tuntuu lappaavan sisään ja ulos.
Eli mikäli liikut Södermalmin suunnalla ja kaipailet hyvää mutkatonta ravintolaa, suosittelen poikkeamaan Nytorget Urban Delissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...