20120315

Päivän asu / Outfit 20120315


Päivän asuna / Today's outfit:

JC / Neule Knit
Zara / Housut, laukku Pants, bag
Nilson / Kengät Shoes
COS / Takki Jacket

Muistathan että Ninniksen blogi siirtyy Lilyyn huhtikuun alussa! Siihen asti postaukset päivittyvät sekä tänne että Lilyn puolelle osoitteeseen lily.fi/palsta/nina-hovinmaa, joten laitahan uusi osoite korvan taakse!

Ninniksen blogi is moving to lily.fi in the beginning of April! Until then the posts will be available from ninniksenblogi.blogspot.com and lily.fi/palsta/nina-hovinmaa paralelly, but remember to update the new adress to your favorites!

3 kommenttia:

 1. oo kivoja uutisia sinulta :) tulen myös varmasti seurailemaan sinua Lilyn puolelta, kivaa :)
  ja onnea muuttojutussa myös! Meillä ei ole vielä asuntoa löytynt, asun sitten kaverin nurkissa Helsingissä kun alkaa huhtikuun alusta työharjoittelu... Mutta ehkä kesällä... Tosin puolisko ei haluaisi muuttaa kun on juuri rempannut asunnon :p Hauskaa viikonloppua sinne! :) ja koiruudelle rapsuja! :)

  VastaaPoista
 2. Katja: Tervetuloa seurailemaan Lilyn puolelle! Ai niinkin pian muutto Helsinkiin, tsemppiä! Missä suoritat tämän työharjoittelusi...?
  Tämä viikonloppu menee uuden asunnon seiniä maalatessa, hauskaa viikonloppua myös Katjalle!

  <3Nina

  VastaaPoista
 3. Onnea Ninnis Lilysiin siirtymisen johdosta ja kivaa viikonloppua :)!

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...