20120328

Väriä kutreille uudistetulla L'orealin Récital Préférencen sävyllä 10.21, Stockholm (Erittäin kirkas helmiäisvaalea) / Hairdyeing with L'oreal Récital Préférence shade 10.21 Stockholm

Lóréalin Récital Préférencen aiemmin käyttämäni sävy 10.21 Stockholm on saanut kasvojenkohotuksen pakkauksen ulkoasun ja sisällön muodossa, vaikka väri on edelleen sama vanha. Pakkauksen ja sisällä olevien purtiloiden sävyt ovat vaihtuneet mustaan, kultaan ja valkoiseen ja jopa värjäyshanskat ovat mustat!  Lisäksi pakkauksen sisältä löytyy nyt uusi Hi-Shine Elixir, eli jonkinnäköinen hyväntuoksuinen kiiltoöljy joka lurautetaan väriaineen joukkoon. En tosin osaa sanoa lopputuloksen kiilosta juuta enkä jaata, kiiltähän se tukka mutta niin sen on kiiltänyt ennenkin.  Hyvältä se öljy tuoksui, ja kun se ei väripaketin hintaan vaikuta niin täällä ollaan tyytyväisiä. (Hinta normaalisti jotakuinkin 14-16€, täältä Ruotsinmaalta nappasin värin Åhlensin tarjouksesta n.11 eurolla)

Uudessa pahvipakkauksessa neitokaisen tukka kun on mielestäni aikas reippaasti vaaleampi kuin aiemmassa pakkauksessa, joten en odottanut aiempien värjäyskertojen perusteella tutun värin vaalentavan hiuksia uuden paketin kuvan/sävykartan mukaisiksi. Paketin sävy antaa mielestäni väärän kuvan sävystä, hiuksista kun ei tule näin vaaleat, ei sitten millään (ks. alla oleva kuva). Kuten paketissakin mainitaan "new look, same shade", eli värin sävyä ei vanhasta tutusta ole muutettu. Eli tarkkana siellä värihyllyillä, hiusksista ei tule yhtä vaaleat kuin uusi paketti antaa ymmärtää!
Noniin, mutta sitten itse hiusjuttuihin. Lähtötilanne jotakuinkin tällainen: Pitkä maantienvärinen juurikasvu sekä vaaleat pituudet. Pituudet ovat latvoista vaaleammat kuin lähempänä tyveä, sen huomaa kun vertaa nutturasykerön sävyä muuhun tukkaan(ei-juurikasvu-osaan). Joku joskus sanoi että hiusten on parempi olla pesemättömät/likaiset kun värjäyshommaan ryhtyy, ja tätä ohjenuoraa olen noudattanut markettiväreillä lotratessani.  Ennen värjäystä on myös suotavaa harjata kutrit läpi, jottei tarvitse takkukasaa värjätä.

Värjäysprosessi on helppo ja näpsäkkä. Väri ei valu, ja sitä voi huoletta läiskiä rennolla otteella jakaus-jakauselta-tekniikalla. Hiusten takaosan (kaikki se mitä en nää peilistä) värjään hieromalla ainetta sinne tänne tyviin, ja hyvä lopputulos on saavutettu tällä menetelmällä. Vaikutusaika on tainnut hieman lyhentyä jollen väärin muista, nykyisessä ohjeessa vaikutusaika on kaikenkaikkiaan 30 min ( tyvikasvullisissa hiuksissa 20 min tyvessä + 10min koko päässä= 30 min). Uudet mustat(!) hanskat ovat kertakaikkiaan erinomaiset, riittävän tiukat ja paksut. Peukku hyvistä hanskoista!


 Ensimmäinen kuva on illan hämärissä pikapikaa napsaistu kuva lopputuloksesta. Jälkimmäiset otettu päivänvalossa ja antavat parempaa kuvaa hiuksen väristä, tyvestä jne. Oma tyvi jäi melko lämpöisen sävyiseksi, mutta näin on käynyt poikkeuksetta muidenkin hisuvärien kanssa.

Niin ja pienimuotoinen blogihiljaisuus johtui yhdistetystä tenttiviikosta, muutosta ja nyrjähtäneestä nilkasta, nyt back on track ja homma jatkuu!

Trying on the new L'oreal Récital Préférence 10.21 Stockholm, that has a new package and an added Hi-Shine Elixir. I have used this same haircolour previously, and I think the new packaging lures to think that the result is lighter that what it really is(formula of the colour hasn't changed). After all, as the package says: "New look, same shade". New after-pictures coming soon to this post, here's just a quick look of the result!

6 kommenttia:

 1. näyttääpä hyvältä :) itse olen nyt ollut kohta 1,5v. värjäämättä kuontaloa ja sen on näkönenkin :P mutta kun kasvattaa omaa väriä niin siinä menee aikaa..

  huomenna on jo perjantai, eli pääsen toivottelemaan mahtavaa viikonloppua sinne suunnille! :) lähdetkö ulkoiluttamaan keväthiuksia vai onko muita jännittäviä suunnitelmia? =)

  VastaaPoista
 2. Tuo hyväntuoksuinen kiiltoöljy, paransiko yhtään hiusväriän kammottavaa ammoniakin täyteläistä hajua? Pari kuukautta sitten värjäsin Helsinki 10.1 hiusvärillä ja haju oli niin paha, että oikeen silmiä vetisti :D !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei sitten tipan tippaa, ammoniakki löyhkää juuri tuolla kammottavalla tavalla, silmiä kirvellen ja nenäkarvat käristäen;) Kiiltoöljy sinänsä tuoksuu hyvältä, mutta liraus öljyä tuossa ammoniakkisekoituksessa ei juuri hetkauta "kokonaistuoksun" osalta suuntaan parempaan. Millaiset lopputulokset siellä on saatu Helsingillä 10.1 aikaiseksi?
   Iloista pääsiäistä!

   <3Nina

   Poista
 3. oliko tässä uudistuneessa tuotteessa ohje värjätä kosteisiin hiuksiin?
  Vai värjäsitkö kuiviin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, en muista! Olisiko ollut kosteisiin...? En nyt mene vannomaan, mutta luulen hataran muistikuvan olleen että värjäysoperaatio aloitettiin kosteista hiuksista.

   <3Nina

   Poista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...