20080831

Päivän asu

Kaunis sunnuntainen päivä. Tiedossa oli ulkona oleilua meren rannalla, ja merellähän aina tuulee. Onneksi on nahkatakki joka ei päästä tuultä lävitseen.


Nahkatakin alla kellarista kaivettu Filippa K:n ihanan pehmeä mohair- ja angoravillasta valmistettu pitkä neule. Neule on minkinvärinen, eli sekoitus harmaata ja beigeä. I love it, väri sopii lähes kaikkien syysvaatteideni kanssa, olematta kuitenkaan se turvallinen mutta iänikuinen musta.

Taustalla heiluva mekko odottaa ensi viikonloppua, jolloin on ystäväni häät. Hieman on kesäiset värit, mutta saa nyt mennä, ensi lauantaiksi on Pekka Pouta lupaillut kuitenkin +16 astetta. Ois parempi pitää paikkansa. Ensi viikolla postaus kyseisestä mekosta.

Lähikuva Stokiksesta ostetuista Cheap Mondayn farkuista jotka maksoivat 100kr/kpl. Ostin kolmet. Tässä yhdet niistä lähikuvassa. Ovat harmaat, läheltä katsottuna kuitenkin mustavalko-läikikkäät, vähän acid wash-meininkiä, ei kuitenkaan liian rajua.


Eli päällä neule Filippa K:lta, nahkatakki HM/Divided, farkut Cheap Monday, saappaat Rizzo, koru HM.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...