20080903

Syksyn trendejä, part I. Pitsiä by Prada&Givenchy

Klikkaa kuvaa suuremmaksi!

Pitsiä näkyi f/w 2008 näytöksissä erityisesti Pradalla ja Givenchyllä. Ja ripaus Stella McCartneylläkin. Prada käytti pitsiä tyttömäisemmässä muodossa. Ylipolvenmekkoja ja kynähameita yhdistettynä konservatiivisesti mustaan poolokaulukseen. Givenchyn visio pitsistä oli itselle mieluisampi. Rock- tai jopa goottihenkisesti ohuenohuita pitsiyksityiskohtia yhdistettynä superkapeisiin lateksihousuihin ja kiilakorkoisiin korkeavartisiin saappaisiin.
HMltä olen useita Pradahenkisiä tuotteita bongannut, mm. pitsileggarit kermanvalkoisena ja viininpunaisena, bolero/neuletakki pitsisenä, HM trendin ihana pitsipäällysteinen hame beessinä ja mustana jne.

Kaapissa lymynneet pitsileggarit täytyi ottaa siis jälleen esille, vaikka ne jo muutaman kerran ovatkin täällä vilahtaneet parissa postauksessa. Ks. vappuaaton asu ja päivän asu toukokuulta.


Neuletakki JC, neuletakin alla T-paitamekko Gina Tricotilta, laukku Zarasta, kaulaliina HMstä, ja the pitsileggarit Gina Tricotilta joskus muinoin alennusmyynneistä kahdella eurolla.

Niin joo, ja ballerinat Zarasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...