20080911

My new babies!Olipa kerran Gaudeten syyskirppis, jonne Ninnis ajatteli puikahtavansa töiden jälkeen. (Siis jos jotain vielä olisi jäljellä muutama tunti ennen putiikin sulkemista.)

Ninnis löysi kuin löysikin kaksi asiaa joita TÄYTYI päästä sovittamaan; Filippa Kn mustan, pitkähkön, villaisen jakun yksirivisellä napituksella ja mustat lakeriballerinat Marc by Marc Jacobsilta koossa 37(Ninniksen koko!).

Jakusta Ninnis piti kovasti mutta tunsi olonsa siinä tätimäiseksi. Jakku sai siis jäädä. Ballerinat Ninnis sovitti pikaisesti. Kun vasta toinen jalka oli sujahtanut nahkaunelman sisään oli päätös jo varma; "nämä ovat täydelliset!"

Ninnis kipaisi automaatille päässä jyskyttäen vain yksi asia "Täydelliset. Ballerinat. Hyvät jalassa. Marc by Marc Jacobs." Kaupat solmittiin ja Ninnis oli ikionnellinen kantaessaan ylpeänä Gaudeten kassia pyöränsä etukorissa.

Ja vielä erän asia joka teki vielä onnellisemmaksi! Gaudetessa eräs tyttö kertoi lukevansa blogiani ja sai täten hymyni leviämään korvasta korvaan. Olin niin otettu! Vain muutama työkaveri on tietoinen blogistani (ja siskoni joka sen vahingossa bongasi heti alkumetreillä...), joten tuollainen kyllä lämmittää tämän pikku bloggarin mieltä! Saa tulla sanomaan hei jos tätä lukee ja joskus minut jostain bongaa, se olisi erityisen mukavaa!Sesam aukene!

2 kommenttia:

  1. Kiva kun kävit ostoksilla - me ollaan nyt ballerinasamiksia! :DDD

    VastaaPoista
  2. Gaudetessa ollut tyttö ilmoittautuu! kiva jos ilahduit mun kommentista!

    Ballerinat on ihanat. Jostain tollaisesta mäkin haaveilin sinne kävellessä, mutta mukaan tarttui vain pari mekkoa...

    VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...