20080907

Häissä


Eilen oli ystäväni häät. Olen viimeksi ollut häissä ala-asteikäisenä joten intoa oli ilmassa kun pääsi tälläytymään oikein kunnolla. Päivä oli kovin aurinkoinen, joten uskalsi laittaa täysipituisen mekon. Päälle vetäisin kuitenkin vielä mustan nahkatakin, ei pelkällä bolerolla pärjää syysiltoina. Ja illalla saatiin sadettakin, kuitenkin vasta sen jälkeen kun oltiin päästy jatkopaikalle nauttimaan ruuasta ja juomasta.

Mekko on Zarasta, laukku on vanhojen tansseja varten hankittu Stockmannilta(eli muuuutaman vuoden vanha) ja neulebolero on hankittu HMltä.
Korut olivat sävy sävyyn, korvakorut ovat Pilgrimin "timantti"korvikset, jotka hohtelevat eri väreissä riippuen valosta. Mm. vaaleanliilan, turkoosin ja keltaisen eri sävyissä.
Kaulakorussa on samaisia värillisiä kiviä, mutta seassa on myös tavallisia kirkkaita värittömiä sekä mattapintaisia värittömiä kiviä.
Kengät soinnutettu laukun ja boleron sävyihin. Dinskosta.

Ja clutch vielä lähempää kuvattuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...