20081021

Isosiskon hääjuhlissa Tampereella

Siskoni meni syyskuussa naimisiin. Sormukset vaihdettiin Mauritiuksella, mutta tietysti häitä juhlittiin vielä Suomessa, Tampereella. Tämä tapahtui siis viime viikonloppuna. Vieraat ja hääpari yöpyivät Tampereen keskustassa hotelli Ilveksen kauniissa huoneissa. Check-in tapahtui kahdelta, jonka jälkeen kiiruhdimme huoneisiin vaihtamaan kolttuja ylle ja meikkailemaan. Puolen tunnin pikalaittautumisen jälkeen luvassa oli yllätysnumero; Tampereen esittelykierros meille varatulla bussilla! Sää oli mitä mahtavin, aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja pikkukengissä eivät varpaat jäätyneet! Kun Tampere oli tullut tutuksi, menimme porukalla syömään ravintola Tiiliholveen. Saimme syödäksemme todellisia herkkuja, shamppanjasorbettia, valkopapu-tryffelikeittoa, ruijanpallasta, poroa ja jälkiruoaksi maitosuklaa-creme bruleetä. Tulipa sitä maisteltua jopa poron kieltä,hui! Keräännyimme vielä hääparin huoneeseen yömyssyille ja jutustelemaan, ravintolassa vierähti yhdessä hujauksessa neljä tuntia! Tarkoituksena oli vielä käydä katsastamassa Ilveksen yökerho, mutta uupumus vei voiton ja kaikki menivät nukkumaan. Asukuvat on otettu vasta tässä vaiheessa, pahoittelen nuhjuuntunutta meikkiä ja lässähtäneitä kiharoita;)

Mekko koostui kahdesta kerroksesta, alempi oli beessiä viskoosia, päällimmäinen mustaa harsoa muutamilla aplikoinneilla.

Aplikointeja myös mekon helmassa. Syksyiseen teemaan tummanliilaa kynsilakkaa.
Mekko on Indiskasta, musta bolero H&M:ltä, clutch Stockmannilta ja kengät Dinskosta.
Clutch on lähes sävy sävyyn kenkien kanssa ja täydellinen luottopariskuntani niin biletykseen kun virallisempiin juhliinkin.
Kengät ovat mukavista mukavimmat, näissä voi olla läpi yön ilman että jalkoja pakottaa/puristaa/hiertää.
Päällysvaatteista en muistanut ottaa kunnollista kuvaa. Tässä hissin ovien kautta peilattu kuva, takki on se uusi H&M:ltä.
Seuraavana päivänä matka jatkui aamiaisen kautta vielä mummun luo kahvittelemaan. Käväisimme samalla vielä morsiamen vanhemmilla, jonka jälkeen matka jatkui kotia kohti.

Neuletakki ja t-paita Zara, farkut Deminbirds, kaulaliina H&M ja saappaat Rizzo.

Tässä parempaa kuvaa uudesta takistani, se palveli erinomaisesti sekä juhlavamman että arkisemman vaatetuksen seurana. Nappilöytö!

2 kommenttia:

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...