20090122

Shoppaillen Ruotsissa/Found my old baby!

Palasin tänä aamuna Ruotsista. Kävimme Weekdayssä, Monkissa, Topshopissa, pikakierroksella H&Mllä Trend-osastolla, NKssa, ja muutamassa muussa kaupassa pikaisesti. Aikaa ei ollut läheskään tarpeeksi, ensi kerralla tahdon käydä Nathalia Schutermanilla ja Urban Outfittersillä. Ainoat vaateostokseni tein Weekdayssä, Topshopin tarjonta sai ainakin minut pettymään pahanpäiväisesti. En löytänyt edes kivoja kenkiä sieltä. Maailmankirjat ovat varmaan vähän sekaisin.

Weekdayn alennukset olivat huimat, -75% kymmenistä ja taas kymmenistä Cheap Mondayn malleista. Farkut olivat siis 100kr/kpl alennuksen jälkeen, aivan kuten viime kesänkin alennusmyynneissä, jolloin ostin kolme paria farkkuja.


Mustat korkeavyötäröiset farkut nahkaisella takaosalla. Eivät ole todellisuudessa niin härskit kun miltä vaikuttaa, näytän piakkoin päivän asussa!
Jostain syystä ainoastaan korkeavyötäröiset farkut Cheap Mondayltä istuvat minulle. Joten kun löysin yhden hyvän mallin, piti se saada kotiin kaikissa väreissä. Seuraavat kaksi farkkua ovat siis samaa mallia tämän harmaan kanssa. Lahkeet ovat pillit, tulette nämäkin näkemään piakkoin päivän asussa! Kokohajonta oli suuri vaikka malli ja materiaali oli sama, kaikki kolme farkkua ovat eri kokoa(!!!). Eli ei pidä koskaan luottaa sokeasti kokolappuun vaan aina kokeilla!

Pitkähkö puuvillainen neuletakki vaaleanharmaana, tässä on kivoja pieniä yksityiskohtia. 100kr tämäkin. Aluksi vain pikaiset ostos-kuvat, näette myöhemmin kokonaisuudessaan.
Muistatteko tämän postauksen? SOUKista, uudehkosta ostoskeskuksesta löysin vanhan rakkauteni! Se oli taas rakkautta ensisilmäyksellä, tästä ei ollut neuvotteluvaraa. Laukku on hyvinkin täsmällinen replika Marc Jacobsin Stam-bagista. Versioni ei valitettavasti ole nahkaa, mutta hintakin oli hyvin edullinen, n. 60e. Aito Stam-bag irtoaa n. 1200 eurolla, mikäli sitä vielä jostakin saa. Ehkä sitten joskus tulevaisuudessa kun kuukausipalkkani on vähintään tuplat tämänhetkiseen verrattuna.


Laukulle löytyi myös "pikkusisko", pitkällä olkaremmillä varustettu mini-Stam! Tämä oli täydellinen heräteostos vailla harkintaa, mutta uskon käyttäväni tätä paljon kesällä.

Päivän asu-kuvissa kuvailen näitä uutuuksia vähän paremmin, tässä vain tällainen pintapuolinen esittely ostoksista. Ostin vielä mustan paidan Weekdayltä, jota en vielä tähän postaukseen kuvannut, mutta olen vakaasti sitä mieltä että se saa oikeutta vasta päivän asussa. Until then!

1 kommentti:

  1. nuo korkeavyötäröiset on tosi kivat. samoin nuo kummatkin laukut, kelpaisi munkin kaappiini :DD

    VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...