20090510

Matthew Williamson H&M:lle/ Toinen mallisto


14.5.2009 eli torstaina julkaistaan Matthew Williamson for H&M-kokoelman toinen osa. Vaatteet ovat kesäisiä ja värikkäitä, sekä ekslusiivista kokoelmaa "jokapäiväisempiä". Asusteet ovat vahvasti edustettuna: mallistosta löytyy aurinkolasit, lompakko, huiveja, bikinejä ja uima-asuja iloisissa väreissä.


Värimaailma jatkaa hyvin trooppisissa merkeissä ja kuvioinnit ovat vahvasti esillä Williamsonille tyypilliseen tapaan.


Suuri osa Matthewin malliston vaatteista ovat erityisen kelpokäyttöisiä rantaolosuhteissa. Onneksi joukkoon mahtuu myös tavallisempia vaatekappaleita, kuten ylemmän kuvan ruskea takki pinkeillä vetoketjuilla(kiva yksityiskohta!) tai alemman kuvan sininen hame. Kun Suomen ilmasto-oloissa tuo rantakausi ei ole kovin pitkä.

Ensimmäisen eksklusiivisemman malliston riikinkukko-teema saa jatkoa muutaman vaatekappaleen muodossa toisessa mallistossa, mutta rinnalle on ilmestynyt myös muita printtejä ja kuviointeja.


H&M:n naisten malliston rinnalle Matthew Williamson on luonut myös miehille oman mallistonsa. Kuvia miesten mallistosta löydät täältä.

Jos missasit ensimmäisen kokoelman, katso kuvat täältä: Matthew Williamson H&M:lle osa 1 ja Matthew Williamson H&M:lleosa 2.

Mitä pidät Matthew Williamsonin H&M:lle suunnittelemasta toisesta mallistosta? Olisiko ensimmäinen mallisto riittänyt?

1 kommentti:

  1. Ihmeen vähän näitä on näkynyt katukuvassa vaikka ne vietiin taas suorastaan käsistä... Missäköhän lienevät? =D Shoppailtiin näitä Katrin kanssa Nykissä silloin. Mä en tosin itselleni saanut sopimaan, mutta Katrille sitäkin paremmin! X)

    VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...