20110111

Elin Kling for H&M


Blogimaailman viikon myllerrys: Eling Kling suunnittelee malliston H&M:lle! Yhdeksästä vaatekappaleesta ja kahdesta asusteesta koostuva mallisto on moderni, kevyt ja minimalistinen boheemeilla vaikutteilla. Erityisesti on panostettu vaatteiden siluettiin ja käytettyihin materiaaleihin. Mallistoa saapuu muutamaan valikoituun H&M:n myymälään helmikuun 3. päivänä Ruotsissa, joten valitettavasti vaatteita ei ole Suomesta tai muualta maailmasta saatavilla. Näitä valikoituja liikkeitä löytyy Tukholmasta, Malmöstä, Göteborgista ja Uppsalasta. 10% tuotteiden myyntihinnasta ohjataan hyväntekeväisyyteen UNICEFille. Lisätietoa kiinnostuneille osoitteesta http://www.elinkling.net/projects/.

kuvat http://www.elinkling.net/stylebykling/

2 kommenttia:

  1. Oij, tuo drapeerattu mekko on todella kaunis :o Värikin sopii siihen tosi hyvin, lopputulos hillitty mut aika mielenkiintoinen.. ^^ täytyy koittaa bongailla jotain samanlaista, semmoisista putiikeista joiden tuotteita saa tällainen suomalainenkin ;>

    VastaaPoista
  2. Juu, tuo mekko on superkaunis! Ja kaikki tuon malliston vaatteet ja asusteet näyttävät mielestäni laadukkailta, hieman jopa yllättävää kun kyseessä on kuitenkin edullisen vaateketjun kanssa suunniteltu mallisto.

    TOivottavasti löytyy Suomesta jotain vastaavaa, pidän täällä peukkuja sulle!

    <3Ninnis

    VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...