20110112

Alelöydöt


 Zaran valkoinen tekoturkki löytyi kuin löytyikin alesta. Hinta oli pudonnut noin 100e alkuperäishinnasta 70 euroon, ja Ninnis vei turkin kotiin pohdittavaksi. Nyt näyttäisi siltä että turkki saa jäädä, mutta mieli saattaa vielä muuttua ennen Tukholmaan muuttoa lauantaina. Toinen alelöyty oli lukutoukkaneule, myöskin Zarasta. 50e, ovh n. 70e. Näen itseni nenä kiinni kirjassa juurinkin tällaisen ison, lämpimän ja mukavan neuleen kera, kirjastot ovat usein kylmiä ja vetoisia paikkoja.  

Lähtö Tukholmaan lähenee, nyt tervehtimään siskoa ja valikoimaan Ruotsiin mukaan otettavia vaatteita ja tavaroita!

8 kommenttia:

 1. Ihana uusi sana, lukutoukkaneule! ^^

  Kuvittelin vielä jättirillit nenälle ja lyijykynän hampaiden väliin :>

  Turkki = ♥ pidä se !

  VastaaPoista
 2. Joo sitä Elin Klingin mallistoa saa vaan Ruotsista joten ite jään kuolaan tänne suomen puolelle :D Tukholma on nii upee kaupunki, rakastan! :)

  VastaaPoista
 3. Story, hihii, juuri tuollalailla lukutoukkaneule tulee asustaa=D! Turkki on vahvoilla jäämisen suhteen, voipi kyllä olla että se tulee olemaan ainoastaa "biletakki". Kamppailen kovasti itseni kanssa tyyliin "kyllä sitä voi arkenakin käyttää, asustaa vain arkisemmaksi" ja "eiei, aivan liian hieno arkkikäyttöö, ei tule pidettyä tarpeeksi", hihi. Onneksi on vielä hetki aikaa miettiä turkin kohtaloa.

  Anna: juu, harmi ettei sitä mallistoa saa muaalta kuin Ruotsista, saisipa edes tilattua netin kautta! Jihhuuu, pian Tukholmaan!

  Kiitos molemmille ihanista kommenteista!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 4. Apua toi turkki on aivan ihana! Ostin itsekkin vaalean Zaran tekoturkin mutta se ei ole kyllä läheskään noin ihana!

  VastaaPoista
 5. Hanna: Voi kiitos, kiva kuulla että pidät tuosta jeti-takista=)! Jaahasjaahas, millaisen turkin se on ostanut? Tahdon nähdä sen!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 6. Hurjan paljon onnea opiskelupaikasta Tukholmassa!! Ihan tosi mahtava juttu! Tsemppiä kaikkeen. :)

  En tiedä kuinka paljon haluat täällä blogissasi paljastaa, mutta kyselen nyt kuitenin muutamia asioita, vastaa mihin haluat ja jätä vastaamatta niihin, mihin et halua.

  Kuinka kauan ehdit siis opiskella Vaasassa? Miksi päätit siirtyä/hakea Tukholmaan? Saatko hyväksiluettua Vaasan kursseja?

  VastaaPoista
 7. Heipsis Anonyymi!

  Kiitos tsempistä ja kauniista sanoista, erityisesti tsemppiä tarvitaan!

  Vaasassa kerkesin opiskella 1,5 vuotta tuotantotaloutta(kauppatieteitä), ja Tukholman yliopiston civilekonomprogrammet jossa olen vastaa melko hyvin aiempia kauppatieteen opintojani Vaasassa. Toivon luonnollisesti että saisin hyväksyttyä mahdollisimman paljon opintojani Vaasasta, mutta voi olla että joudun tyytymään siihen ettei aiempia opintojani hyväksytä laisinkaan. Tämä selviää muutaman päivän sisällä.

  Ruotsissa asuminen on aina kutkutellut vatsan pohjassa, ja Vaasassa suunnittelin vaihto-opiskelua Ruotsissa. Tukholman yliopistoon vaihtopaikkoja on kuitenkin hyvin vähän Vaasan yliopistosta, joten päätin hakea opiskelemaan Tukholman yliopistoon omin päin suoraan tutkinto-ohjelmaan. Tällöin minulla on oikeus suorittaa 240 op laajuinen civilekonomprogrammet Tukholman yliopistossa. Vaasan yliopistossa olen poissaolevana toistaiseksi. Aika näyttää kuinka pitkään oleskelen Ruotsissa, en ole vielä poissulkenut mahdollisuutta palata jossain vaiheessa Suomeen.

  Vastaan mielelläni kysymyksiin jos haluat lisää infoa, myös meilillä saa lähestyä!

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...