20110119

Päivän asu


Kukkuluuruu ja terveisiä aurinkoisesta Tukholmasta! Ensimmäiset hetket Tukholman yliopistolla ja luennoilla vietetty, kivaa on ollut. Kaikki on uutta, ihmeellistä ja jännää täällä Tukholmassa ulkkiksen silmin. Arkiset jutut, kuten ruokakaupassa käyminen ja tunnelbanalla huristelu tuntuvat vielä huisin jänniltä jutuilta, hih! Viikonloppuna on tarkoitus tutustua hieman tarkemmin kaupungin kevätvaatevalikoimaan, kaksi matkalaukullista vaatteita kun ei tunnu riittävän alkuunkaan. Varsinkaan kun matkalaukuissa on majaillut vaatteiden sijaan mm. liinavaatteita, pyyhkeitä ja erinäisiä papereita. Siskon luokse saattoi jäädä MUUTAMA HASSU VAATE jotka eivät mahtuneet ekalla kertaa mukaan, mutta sehän ei Ninnistä estä hankkimasta uusia. Ninnis palaa pian asiaan. Siis uusia vaatteita koskevaan asiaan.

Takki / H&M
Kaulaliina / H&M
Farkut / Zara
Laukku / Rizzo
Saappaat / Rizzo 

2 kommenttia:

  1. Voihan nenä että sulla on kiva laukku. Tää ihan kateellisena tuijottaa ruutua. Näyttäisi olevan juuri sopivan kokoinenkin! (Kaipaan siis laukkua reissuun mukaan, ja tuo täyttäisi ilmeisesti kaikki kriteerit) Miksi ihmeessä muuten en tarkistanut Rizzoa kun kävin Helsingissä laukkua etsimässä...

    VastaaPoista
  2. Voihan nenu ettet piipahtanut Rizzossa! Juu, laukku on täydellinen raahaa-mukanasi-paljon-tavaroita-laukku, kansiot ja läppärit se sulkee kiltisti sisäänsä ja tarpeentullen sitä voi retuuttaa olallaan jotta saa kädet vapaiksi. Tosin laukku on jo haettu Rizzosta vuoden päivät sitten, mutta sieltä saattaa hyvinkin löytyä jotakin samanlaista. Seuraavalla Helsinginreissulla Ansku äkkiä kipinkapin Rizzon laukkuhyllylle!

    <3Ninnis

    VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...