20110207

Acne Fusion aw10
Barkarbyn Outletista Acne Jeansilta löytyi Acnen AW10 malliston Fusion-kengät, kiilakorolla, peeptoella ja avoimella kantapäällä. Nyöritykset ja vetoketjut edessä, mustaa mokkanahkaa. Hinta oli puolet alkuperäisestä, Ninnis maksoi kengistä n.1500 kr (eli noin 170 euroa). Kyseisiä kenkiä on saatavilla myös Acne Outletin nettisivuilta osoitteesta http://shop.acnestudios.com/outlet/outlet-women/shoes.html samaan hintaa, eli jos kiinnostuit niin kipin kapin klikkailemaan! Itselläni on n. 37 jalka ja koko 36 istui täydellisesti, eli ovat mielestäni hieman reilua kokoa.

Zaran alennumyynneistä kaivoin lisäksi ketjuin koristellun kermansävyisen hihattoman paidan, 79 kr (9€) alkuperäisen 230 kr (26€) sijaan.

5 kommenttia:

 1. Kiitos Hanna, täällä ollaan samaa mieltä:)!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat kengät ! ^^
  Neule näyttää tosi söpöltä myös, kiva olisi nähdä vielä sinun päälläkin:) Hiukan samanlaisilla koristeilla, harmaan neuleen ostin itse viime vuonna Vilan mallistosta, tosin Nelly.comista ja se on neuleista lemppari ! ^^ harmi kun se on hieman liian juhlavan oloinen perus-koulukäyttöön..

  VastaaPoista
 3. Juu olen myöskin aivan noiden ihanuuksien pauloissa:)! Asukuvaa tulossa myöhemmin tänään. Kiva että olet löytänyt itsellesi ihanan neuleen, onkohan sitä vielä nähty blogissasi...?
  <3 Ninnis

  VastaaPoista
 4. On kyllä! :) Julkaisen niin vähän päivän asukuvia, ettei pukeutumisessa ole näkynyt lukijoille asti.. mutta postaus neuleen saamisesta:

  http://hyvinkulutettupaiva.blogspot.com/2010/08/verkostoitumista-verkkoutumista.html

  :) Kesä oli ihana, sain otettua paljon parempia kuvia! (kuvat vain ovat paljon pienempiä vanhoissa teksteissä, blogimalli oli alkuaikoinani kapeampi)

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...